Chlpky na bradavkach...

hmmmmmmmmmmm

nemaju sa trhat lebo pokozka v okoli dvorcov je najcitlivejsia a mozu vzniknut jazvy!nie klasicke,ale hrbolceky.najprv treba sa uistit ci nejde o hormonalnu poruchu a podla toho liecit.

jajka001_

mne sa objavili pocas puberty, zopar,som si ich trhala, nerastli ani moc rychlo, trochu zhrubli a casom uplne prestali

weva89

aj ja ich mam.uz par rokov ich trham epilatorom a nemnozia sa,nehrubnu,nic.dokonca ma to tam boli najmenej na celom tele.aj nad pupkom trham.

Laura89

mne sa tiez objavili par na v okolí bradaviek.. tmave chlpky sem tam.. a to pred par rokmi a myslim si ze je to potom co som zacala pouzivat antikoncepciu...

18hvizd

..ja ich mam uz roky,a stale ich vytrhavam pinzetou...uz som si na to zvykla...a nelzem povedat,ze by sa mi mnozili..

ssssss123

Aj ja ich trhám, tiež mám hormonálny bordel a ešte k tomu aj štítnu žlazu, takže tých chlpov mam dosť a všade... Zistili mi to aj na gynde a aj na endokrinologii. Mám HAK na upravu týchto hormónov, ale nič sa nedeje. Pravdu povediac, žiadny záhrak som ani nečakala...

delphia

nie, nema to kazda zena. NETRHAT!!!! mnozia sa trhanim. v prvom rade si dajte vysetrit hormonalny profil na gynde a ak su chlpky tmave, tak odstranit diodovym laserom v laserovom centre. pozor! nie IPL pristrojom! diodovym laserom!

simculik

ahoj aj ja mam dost velke chlpky a nielen na bradavkach ale aj nad oblastou pupka. Nie chplky netrham, ani ti to neodporucam, vsetko sa len zhorsi. Ale mne osobne pomohlo, ked som ich zacala potierat kazdy vecer cibulou namocenou v alkohole. Vyskusaj potom mi chplky pomal zacali vypadavat.