www.sale4u.sk

maca31

Martinka54,nikomu nič neplať aj mne to prišlo a tiež som sa tam neregistrovala,ja som sa dočitála že je to len psychický natlak na ludi,dala som si zablokovat mail aby mi od nich viac nič nechodilo aby som sa znytočne nedeprimovala.Sú to podvodnici.

lost

elou

to je zaujimave ze mne neodpisuju :D

boja sa ma, pusies su to.
asi budem musiet zalozit nejaku agenturu na ochranu spotrebitela. :D

alebo im podme vytavit fakturu, napriklad za..testovanie ich stranky. faktura na 120 eur. alebo rovno za 1 000 000 Eur. ak nezaplatia, dame ich na sud :)))

elou

dobry den.ani by so nepovedal,že táto téma nesúvisí so zdravím.som nezamestnaný,som po ročnej marodke,mam diagnostikovanych za ten rok asi desat diagnoz,nábeh na invalidný dôcodok,depresie,bolesti a neriešitelnú finančnu situáciu po 30 odpracovanych rokoch.do toho mi príde minulú sobotu faktúra za nejakú službu,ktoru vlastne ani nepotrebujem ani so o nu nikoho nežiadal,len som sa niekedy pred tromi mesiacmi zaregistroval na nejakej obchodnej stránke ako na niekolkych inych predtym,ale tentokrat z ničoho nič je skryto a to sprosto a umyselne.súvisí to zo zdravím,skoro som dostal infarkt,liečim sa na vysoky tlak.tri dni ma bolí hlava,nemôžem sa na nič sústrediť,neviem si ani predstaviť finančné riešenie tejto situacie.včera som im vratil mail,že na zaklade ich zaslanych udajov nemam prístup ku spominanej databáze a že zavádzajú na svojej stránke.dnes som dostal mail,že oni nič neporušíli a že mam zaplatit,za nič,pripomínam.ak to bude pokračovať,skončim na psychiatrii.čo na to lekári?