návšteva psychologičky

Príspevok v téme: návšteva psychologičky
Nataly7

ahojte. rozhodla som sa ísť k psychologičke. nemám ešte 18 r., pred rodičmi o tom hovoriť nechcem tak mi napadlo spýtať sa tu.. potrebujem doporučenie od obvodného lekára alebo stačí keď tam "len tak" prídem?? ako asi taká prvá návšteva prebieha? budem jej musieť hneď rozprávať o všetkom čo ma trápi? vôbec si neviem predstaviť aké to môže byť a pravdupovediac dosť sa toho bojím :( budem vďačná za akúkoľvek odpoveď alebo aj vaše skúsenosti z prvej návštevy

aaandiiii

Ahojte :), takže navštívila som tretiu kožnú v priebehu 2 mesiacov a zmenila mi liečbu! Liečim sa ešte len 3 den ale výýsledky súúúú velmi viditelné! Nasadila mi azirox antibiotikum, zodak na noc, cistiacu vodu a mast na postihnute miesta! Moja liečba trva len 3 den a verim že to bude este lepsie....ked si spomeniem že som sa nesprávnou liečbou trapila skoro 2 mesiace...úúúf no! ale teraz som veeelmi štastná že mi konečne niekto pomohol. Ten laser a kozmetiku tento mesiac musím vynechat ale pred letom na to ešte uurčite pojdem aby bol stav mojej pokožky už fakt 100/... :) . JááJ a kožná ma vysmiala že ja nemám žadnu psychickú poruchu ani nič :D ..cíitm sa už fakt výborne aj psychicky aj fyzicky!!! :)

zuzkas

..a nemusíš sa báť,psychologičky sú zväčša sympatické,milé anevtieravé,t.j.povieš čo uznáš za vhodné a ona sa ti bude snažiť pomôcť,ale je dobre sa jej vyrozprávať,aby vedela,že s čím ti má vlastne pomôcť!nikto sa nedozvie o tom,že o čom ste sa bavili,pokial to ty sama nebudeš chcieť.

zuzkas

v každom meste kde úrad práce soc.veci a rodiny je v tej budeove aj bezplatný psychológ,kde nepotrebuje nikto doporučenie.tam môžu ísť len dospelí,ale v každom meste je aj Pedagogicko-psychologická poradňa,kt.je pre deti do 18 rokov bezplatná a môžu ju navštíviť aj deti samé,alebo ak chcú tak aj rodičia s deťmi.neviem z akého si mesta,ale klikni do googlu Pedagogicko-psychologická poradňa+tvoje mesto a vyskočí ti to.je to bezplatné a bez doporučenia ob.lekára!

aaandiiii

ahojte, začala som mať totálne komplexi. Na brade a pri ústach mám akokeby lišaj a už 6 krém mi nepomáha. Je to velmi neprijemne, cez den to mam natreté viditelnou vrstvou, maku up si tam vobec nedavam takže ked to neni natreté mám tam červené vysušené flaky. A pri ústach sa mi tvoria vyrážky, uz som bola aj na vyšetreniach krv, helicobakter,kvasinky a všetko je OK, teraz este pojdem na vyšetrenie žalúdka. Je mi nepríjemné baviť sa s ludmi a radsej som doma. Myslíte si že mám íst k psychologičke?...čííí???? dakujem za radu :)

elsa5.5

ahoj,podľa toho s čím ideš,ale nie je žiadny dôvod k panike či strachu,tiež som tam raz bola dá ti vyplniť nejaký test,potom budeš doplňať také obrázky,dá ti obrázky a ty musíš povedať na čo sa ti to podobá,niečo sa ťa opýta no je to robené formou testu mňa tam poslali ked som bola v nemocnici,ešte aj taký text som si musela prečítať a povedať jej obsah,hlavne vyplňať testy zakrúžkovať a podobne takže kľud :)

han.ka

Odporucanie nepotrebujes, pokial chces za psychoterapiu platit. Pokial by si ju chcel absolvovat bezplatne, potrebujes vymenny listok od obv. lekara. Ten ti sucasne odporuci, ku ktoremu psychologovi by si mohol ist. Bezplatni su zvecsa statni klinicki psychologovia. Obvodnemu mozes kludne povedat aj nieco ine ako skutocny problem. Napr. ze sa horsie sustredis v skole. To som mu povedala aj ja a nic viac sa nepytal. V kazdom pripade ku psychologovi chod, ja som chodila a urobila som najlepsiu vec, aku som mohla pre seba urobit. Len mi bolo luto, ze som s tym tak dlho cakala a trapila sa. Mala som ist skor...

rena23

nataly, nemas sa coho bat. Odporucanie nepotrebujes. Dobry terapeut bude viest (aj prve) sedenie tak, aby si s tym nemala problem. Nemusis sa bat rozpravat o svojich problemoch - ved kvoli ich vyrieseniu tam ides, nie? :-)