Depresia a soc. fobia je tu niekto na zoznamenie?

Miso111

Na cervenanie (a dalsie fyz. prejavy uzkosti ) odporucam vyskusat liek-betablokator INDERAL(propranolol). U nas registrovany nie je, no da sa napr. kupit z UK aj bez receptu.

magnum

Etikoterapeutická sonda.Prevádza jediné pracovisko na báze alternatívnej medicíny v Čadci.Vyšetruje a skúma emočno duševné stopy a zápisy v podvedomí,analyzuje ich .Výsledkom býva spravidla vylepšený, či úplne vyliečený stav.Vhodné aj pri psychicko náročných zamestnaniach,kde je výdaj psychickej a emočnej energie zvýšený,prípadne tam,kde ku výdaju tejto energie dochádza v neprimeranej miere nevhodným spôsobom.Info mobil nuladeväťnulapäť tridvapäťtripäťdva.

Maťo338

Ja mám zrejme tiež sociápnu fóbiu a láka ma aj nápad stretnúť sa s niekym s podobným problémom .. ale neviem ako by to asi tak fungovalo a tiež sa aj bojím kontaktu :/

yanoo

tiež mám soc. fobiu a tak isto by som sa rád porozprával s niekym z podobného prostredia mám 24 rokov a vyzerá to tak, že tá choroba sa len tak ľahko nedá liečiť
pripájam mail, ak by si chcel niekto o tom popísať ia7420741@gmail.com

petka19

atta a zaberaju ti lieky? uz sa necervenas?
takze ked ides za psychiatrickou papier od obvodneho lekara ti netreba? a su tie sedenia zadarmo?

atta

pre Petku19 : ešte k tomu obvodnému lekárovi, to nemusíš, stačí zavolať na psych.amb.a dohodnúť si termín. Mne lieky pomohli ale stále ich užívam už skoro rok to trvá.

atta

pre Petku19 : ahoj aj ja som sa vždy červenala, ak Ťa to trápi choď za terapeutkou. V každom meste sú ambulancie súkromné aj také kde neplatíš teda psychiatrická a psychoterapeutická amb.sa to volá dá Ti lieky na dlhodobé užívanie napr.Alventa na liečbu soc.fóbie,a môžeš si dohodnúť aj sedenia, kde sa vyrozprávaš zo svojich pocitov.