vetry pocas spanku

RNG

Nuz na to, aby si nemala extra vetry zo zeleniny a fazule je enzym, alpha galactosidase, a spravna davka s jedlom je 300 GALU a viac.
Je sucastou roznych enzymatickych zmesi.
Potlacanie vetrov je skodlive, lebo tym sa zhromazduju v tele neziaduce latky. Zvlast hnilobne plyny pri prejedeni bielkovinami obsahuju H2S, ktory sposobi malatnost a bolesti hlavy.

kravata

jasne ze sa to stava aj mojej spolubybajucej..a ako viem ze sa mi to stalo? lebo som sa na to zobudila a aj ona sa zamrvila..tak mi je to take trapne, hanbim sa a taaak..viete take akoby som nieco ponizujuce urobila:(

michaella

Ale ono to naozaj nijako neovplyvníš... Tvojej spolužiačke sa to môže stať tiež a okrem toho, keď v noci spí, tak to nepočuje... Ja si taktiež vedome pri frajerovi "neuľavím", ale tiež o sebe viem, že v spánku to občas ujde... Zatiaľ síce tvrdil, že nič nepočul, ale tomu neverím, pretože neraz som zaspávala s nafúknutým bruchom. Nevadí, je milý, že to nechce priznať :)

Ale vážne, toto nerieš... Nikto sa v spánku nekontroluje... Je to normálne.

zvedavko

Ale to ti niekto povedal, ze prdis v spanku alebo vlastne preco ta to napadlo? Mozno ani v spanku neprdis neviem preco si to namyslas. Si mala nejaku skusenost?

kravata

no hej ale to je nechutne, chapes byvas na izbe so spoluziackou, dajme tomu intrak a tebe sa v noci nieco take "postasti"..vsak to je trapne

zvedavko

Je to prirodzene tak ako sa to môze stat Tebe sa to môze stat aj mne aj hocikomu inemu. A pokial nemas ziadnu poruchu co sa toho tyka tak sa nad tym ani vôbec nezamyslaj. Toto ta trapit vôbec nemusi :)