Agresia, boze co este pride?

Príspevok v téme: Agresia, boze co este pride?
inuska51200

dobry den ..
Asi sa potrebujem len vyrospravat , ani necakam niejake rady , lebo sama viem ze moj problem musim vyriesit sama...
No tak som s mojim priatelom uz vise roka spolu a od zaciatku to bol problematicky vstah .... On je trosku mladci a nie prave svojou povahou jednoduchy ... no dobre ale kto je ?? Kazdy mame svoj plus a minus ... Problem nastal az vdety ked zacal byt agresivny , nieze by mna udrel ale nici vsetko co mu dojde pod ruku ked je nahnevany , ubyja ma recami a nieje pripraveny ani trosku ustupit nieto este schopny somnou komunikovat ...Od hadky ku hadke je horsie a viac si dovoli .... nebere ohlad na spiace dieta ani na okolie ...Ja uz fakt neviem kolko mu toho mam este odpustit ... na jednej strane viem co mi hovory rozum , ale ´srdce je akesi silnejsie ...Je mozne ze svoju agresiu dokaze ovplivnit ..ma niekto skusenosti ??

inuska51200

dakujem za vase nazory ... ja viem ze tento vstah mi nic dobre neprinesie... asi este nemam dost sil to ukoncit a drzim sa pevne na jeho sluboch ktore su po takychto hadkach samozrejme nekonecne...
prajem vam pekny den ...

smii

To hovoria vsetky tyrane zeny, ze srdce je silnejsie ako rozum. A roky nechaju seba aj deti tyrat kvoli akejsi iluzii lasky. Lebo skutocna laska sa takto naozaj neprejavuje...

aurorita

Inuska viem že sa to ťažko počúva ale od takého človeka čím skôr preč ak si sa už pokúšala s ním o tom porozprávať a nemá záujem to riešiť.Ja som žila s alkoholikom 12 rokov a za taký čas to už zanechalo na mne aj stopy,ked som bola tehotná nechala som ho.Ver tomu že sa ti ulavý.Možno si to nevieš predstaviť bez neho,lebo človek je už zvyknutý,ale dá sa to prekonať.

kafe

Čo ešte príde? No nič dobré. Možno mu odpustíš aj to, že udrie dieťa ale bo teba.. si na naklepšej ceste mu odpúšťať donekonečna.

Simonella

prosim ta.. ten je hodny na psychiatriu.. ste spolu len rok a takto si dovoluje?? co bude neskor? asi vies co - bitky..
ako to mozes riesit, tak to ries co najskor a odid od neho! ved kolko je na svete normalnych chlapov... on medzi nich urcite nepatri... nebud hlupa...

Deria

inuska, predstav si, ze este spolu len chodite a uz sa sprava agresivne, tak co by bolo, keby ste boli manzelia? teraz by mal byt vas vztah krasny, romanticky, plny lasky a ocakavania. no ale co mozes cakat od neho neskor? dievca, daj ruky prec od neho a utekaj, dokial je cas, este sa z neho moze vyklut nejaky psychopat!

natalia123

Prosim ta, zobud sa z toho sna. Pozri si na internete psychologicke clanky, ci diskusie. Agresia sa ovplyvnit neda. Od takych chlapov je najlepsie utekat cim skor... takyto ludia si sami kopu ludia do hrobu, kedy si to uvedomite? Chces si zbabrat cely zivot? Chces padnut aj na dno? Len pre nejaku naivnu lasku, ktora si ta celu omotala okolo prsta a robi si z teba co chce? Je cas pozriet sa na to triezvo... Co na nom vlasne milujes? To, ze je kreten a ze mas z neho strach, ze je agresor a ze ti ohrozuje zivot? Viem, ze nie vsetci ludia si taki silni aby vedeli robit take radikalne zmeny, ale urcite mas vlastny rozum, aby si vedela, co je pre teba dobre a co je zle... A akym smerom a tvoj zivot ubera... Skoncis zle, ked s m nim zostanes. chyby sa robia, no zane su tresty. Tak sa tym najvacsim chybam skus vyhnut.