Minimalna suma

ujo Realista

a paragrafiada je len pravnicka sracka (bezhlava) a so zaviazanymi ocami (pretoze je slepa a bez rozumu) ako aj v samotnom logu, a tiez aj preto ma logo paragrafiady aj taky znak, pretoze je to pravnicka sracka a zatoceny vykal pravnickych buzerantov naprogramovanych ojebavat chamrad! Potom sa cuduju preco ludia kradnu. Preco? no pre kokot, pretoze im zobrali pracu, zobrali kapital, okrada vlastneho obcana samorny rakovinovy nador NRSR ktory treba vyrezat! Nic sa ti nestane. Slovensko by potrebovalo takeho Juraja Janosika II. Piste vase nazory a ludia nebojme sa, dajme sa dokopy a UDRIME na tu skurvenu bandu co nam nici zivoty, nam, nasim detom a dalsim generaciam, len aby oni mali tie vyzrate ksychty preplnene do prasknutia, spotene ako prasa v chlieve vyzrate tak ze ked idze hore schodami tak si kope do bachorov Krista jeho na nebi!! Uz sa na to vela ludi nemoze divat, kazdy den dookola do pice, spravy, internet, youtube, a zas spravy, a ten jebko vyskereny pridechnuty co este vladze chrchlať aj s jeho trúbačom a smiat sa celemu narodu do tvare aki sme my prijebani... 20 rokov nas okradaju a zeru z koryta nasich dani!!! Pozor psickari, horica novinka, dajte "začipovať" vasho psa. To kde sme??? Ja mu začipujem ty kokot jeden vyjebany smurveny. Doporucujem pozriet film Equlibrium www.csfd.cz Je presne o tejto skurvenej populaci a poukazuje kam sa ruti nas svet.. Film bol natoceny v roku 2002 a hla dnes, presne vychytane, sme tam co sa deje v tom filme. Cakam vase vyjadrenia k mojmu realnemu pohladu na tuto skurvenu zem Slovensku, ak nie? Preco potom vsetci nadavame na tie kurvy a nic s tym neurobime, ved nas je 6 milionov!! To ich vyzabijame aj s ciapkami a siltovkami!!

ujo Realista

Pokial nejde o zivot, ide o hovno! Najvacsie trestu smrti hodne ciny sa pachaju v Bratislavskom chlieve NRSR, tam by malo nabehnut nejake komanto s rotacnymi samopalmi a vyhlusit to od zhora az po suteren a nakoniec zrovnat so zemou: Ach Merika, zosli nam sem nejakeho toho Terminatora co tu konecne nastoli poriadok! Ludia sa buria, zacinaju kradnut zakladne potraviny, picoviny, aby prezili pretoze prave ich okradaju tito megavyjebanci z NRSR ktori si zasluzia nic ine len gulu do tich vyjebanich hlav! Hrubohlav prepotenych vyzratych z nasich dani! Smrt!!!

whoody

dobri vecer chcel bi som sa informovat sestre som opravoval mt samsung menil som tam dotikovu plochu pricom mi vznikla skoda vo viske 12€ segra mi na fb pisala ze mi nezaplati ani cent mam to riesit oznamenim o priestupku na policii alebo mam to riesit cez exekutora a mozem to riesit ked to robim sukromne

beskyd

oznamit policii to mozes ked ta okradnu o hocikolko. ak to bude menej ako 266 eur, pojde o priestupok a policia to vezme ako oznamenie o priestupku a vec bude objasnovat. ak sa zisti pachatel, policia vec predlozi obvodnemu uradu na prejednanie ktory vo veci rozhodne a moze pachatelovi ulozit pokutu.

zo zakona o priestupkoch:

§ 70
Náhrada škody

(1) Ak uplatnil ten, komu bola priestupkom spôsobená majetková škoda, nárok na jej náhradu v konaní o priestupku (ďalej len "poškodený"), pôsobí správny orgán, ktorý priestupok prejednáva, na to, aby škoda bola dobrovoľne nahradená.

(2) Ak škoda a jej výška bola spoľahlivo zistená, a nebola dobrovoľne nahradená, uloží správny orgán páchateľovi priestupku povinnosť ju nahradiť; inak odkáže poškodeného s jeho nárokom na náhradu škody na súd alebo na iný príslušný orgán.
.
o trestne oznamenie pojde v pripade kradeze ak to prevysuje sumu 266 evri, ale ak islo o lupez, vyska skody nerozhoduje. ak teda bolo pouzite nasilie alebo hrozba bezprostredneho nasilia v umysle zmocnit sa cudzej veci akejkolvek hodnoty, pojde o lupez a kedze ide o trestny cin, policia sa tym bude zaoberat ako s trestnym cinom a zacne sa trestne konanie na zaklade podaneho trestneho oznamenia.

zuzkas

Krádež a lúpež v každom prípade úmyselným trestným činom je. Polícia je povinná prijať každé trestné oznámenie.Kto si prisvojí cudziu vec tým, že sa jej zmocní a spôsobí tak malú škodu (t. j. škodu, ktorá prevyšuje sumu 266 €), potrestá sa odňatím slobody až na dva roky,čím je suma krádeže vyššia,tým sa zvyšuje aj sadzba,ale oznámenie ti prijať musia vždy!