Prečo si mama mýli mená?

Príspevok v téme: Prečo si mama mýli mená?
Michal_PU

Ahojte!
Nevie mi niekto povedať, prečo si niektorí ľudia mýlia mená? Mám brata a mama nám v poslednej dobe (cca rok) pravidelne vymení mená. Jednoducho ma osloví bratovým menom, alebo iným ľuďom o mne hovorí veci ale o bratovi, no jednoducho vždy niečo medzi nami vymení. Niekedy povie, že brat niečo urobil, no bol to oco.
Dnes sa mi stalo, že mi mama podala strihací strojček a povedala "daj mi nabiť mobil, budem ho o chvíľu potrebovať". Hmm pomýliť si názov veci ktorú má v ruke... :/
Nevie niekto, ako sa toho zbaviť? Je možné, že by sa jej to zhoršovalo? Čo sa týka jej veku, tak je 65. ročník čiže má 45 rokov. Lieči sa na sklerózu multiplex, inak asi nemá nič také, teda aspoň o ničom inom neviem. Liekov užíva dosť veľa, no neviem aké a presne koľko. Taktiež má problém zaspať, preto užíva nejaké lieky na spánok. Spať ide o cca 20:30 a vstáva o cca 5:30 (už veľa rokov).

Či to rieši alebo chce riešiť neviem, no vie, že sa občas pomýli. Myslíte si, že by som sa mal ísť na to opýtať k lekárovi?

muc

samotna SM je dost zle. takze nepochopim, ze sa vies vobec pozastavit nad takou "banalitou" ako je ze si vas myli! bodaj by to ostalo len pri tom.

riesis nepodstatne

bibba

presne tak, mozno to moze byt prave z tych liekov... tak zisti ake berie... 45, preboha ved to je este mlada kocka...

AdamKrt

Michal_PU:

tvaris sa tu, ako keby mala nejaku obycajnu sklerozu. Ale skleroza multiplex je nieco uplne ine. JE TO VAZNA CHOROBA, NEBEZPECNE OCHORENIE.

Este to raz napisem, ze SKLEROZA MULTIPLEX JE VELMI VAZNE OCHORENIE !!!!!!!!!!!!!!!

A teraz ju zober k lekarovi a pekne mu porozpravaj, aky to ma priebeh. Na nu nech lekar moc neda, lebo jej to vynechava....

Michal_PU

Zornička napísal som: inak asi nemá nič také, teda aspoň o ničom inom neviem.

To znamená, že okrem SM o ničom inom neviem. Aj keď liekov má dosť - koľko na SM neviem.

zornička

Tvoja mama má sklerózu multiplex a ty píšeš, že nemá nič také. Určite je to z tej choroby plus vedľajšie účinky liekov.
Bohužiaľ, bude sa to len zhoršovať.

soffa

a nema to ako vedlajsi ucinok z nejakych liekoch?myslim ze na aizheimer je este dost mlada,skor si myslim ze tie silne lieky ktore bere jej mozu otupovat zmysli,

anjelik9

tak tam chod s nou niečo si vymysli že prečo a keď sa doktor bude pýtať ako sa má a tak to spomen možno že ona si to ani neuvedomuje že ich zamiena a nasledne nato zabudne lebo sa jej to zda normalne ale určite by to mal doktor vediet abo sa s nim porozravaj sam o jej stave ako je na tom či je to normalne u nej že si myli veci a tak

Michal_PU

Adam: Práve že ona sa tak ako som napísal dosť často mýli, práve preto ma to v poslednej dobe znepokojuje. Sklerózu si lieči viac ako 10 rokov, no či povedala lekárovi o tom, že sa v niečom často mýli neviem.