chcú mladé starších?

cokoladka

sofrineta, veru, nie si jedina, neboj nic :-) byvam na intrakoch v mlynskej doline, kde sa to len tak hemzi chalanmi v mojom veku. ale, boze, ja vzdy len kuknem, hm, ved na nich nic nie je.. nemam s nimi o com :-(

shirley

to je podla mna normalny stav :)
ale viem to porovnat, lebo som mala priatela, co mal 18 a teraz mam 36 rocneho...no a proste :) nehovorim o osobnostnych rozdieloch, ale viac ma pritahuju muzi ako chlapci...

sofrineta

hm ako vidim tak väščina bude asi proti mne no ale co ..je asi par ludi čo su skratka iní, a ja tiež patrím medzi nich , taktiež ma pritahuju starši a to zväčša sú o min.10 rokov starsi...no co kazdeho pritahuje nieco ine ..takze mojko myslim si že si normálny :)

shirley

velmi jednostranne sa na to divate...akoze maju tie baby len na jedno a zase baby ich maju len kvoli prachom...ale ak sa chlapovi pacia mlade a babe starsi, preco nie? to moze byt aj vztah zalozeny na obojstrannej pritazlivosti, nielen na peniazoch, sexe etc :)su tam samozrejme nejake medze, to dievca by nemalo byt mladsie ako 15...ale tak zase...vsak ste citali Lolitu :)

marcelka-t

Viem si predstaviť čo by spravil môj manžel keby jeho sladkú princezničku balil a otravoval nejaký starší chlap. Asi by nedopadol najlepšie, viem to posúdiť podľa reakcii aké mal keď videl moju neter v meste so starším chlapom ísť za ruky, otočka na plnej čiare na hlavnej ceste a dievča bolo už aj v aute.

alicka-20

Moja kamoška žije už 10 rokov s chlapom čo je od nej starší o 26 rokov,
väčšinou im hovoria: a dcerka ako sa má. to je Váš otec... . A ešte ani nevyzerá / on / ako nejaký S.Connery ale tuctový troška pri tele chlap. Takže nechápem a najlepšie je že aj ona by zo vsťahu rada vycúvala, ale nemôže lebo už nevie ako. Nie je šťastná len chvíľkami ale asi jej to stačí. Darmo jej hovoríme aby sa rozhýbala lebo sa nenezdá a bude mať 40 a doma dedka. On už deti má a iné nechce. takže opatrni s tými vekovými rozdielmi.

ivka2

bola by som zvedava ao by si sa zatvaril , ak budes mat ty dceru, bude mat 15 a najde si takeho 38 rocneho, ktory ju bude mat lôen na jedno..asi by si bol stastim cely bez seba:))to patrilo pre mojka.....inak ak by som ja mala takeho stareho tak by mu asi moj oco hlavu vykrutil...a mne tiez:)