Ako dalej koniec vztahu

Príspevok v téme: Ako dalej koniec vztahu
pato666

Ahojte po 3 rokoch sa s priatelka so mnou rozisla neustaleho hadania koly malickostiam ktore sa rozumne daju vyriesit ,ale s jej strany sa to nedalo neustale vyhrazania ked som jej nieco povedal odpoved bola najdi si inu ked sa ti nieco nepaci namne. Su uz 2 mesiace stale myslim nanu spavame stale spolu je to krasne povedala ze to zo zviku ale povedala ze uz nic neciti ze sa uz kumne nevrati zacala si pisat s nejakym chalanom ktori ju chce.neviem nanu prestat myslet strasne ju lubim vela krat som ju prosil ale ona nereaguje este viac mi ublizuje ked zistujem ze si hlada druheho po 2 mesiacoch neviem co mam robit stale ju otravujem ..

AdamKrt

pato666:

nemiluj sa uz s nou a daj jej pocitit, ze dobre je rozchod a nezalezi Ti na nej. Tlacis na nu a zhnusujes sa jej tak. Skus to opacne a vytrvaj. Mozno bude rozchod, mozno sa vrati k Tebe. Ale nemozes niekoho nutit, ked nechce. Vazne, taka velka a dlha pauza, uplna ignoracia, dokazu urobit niekedy zazraky...

lienka lenka

prepac ale je to tu sama pravda. dievca ta ma omotaneho a dobre to vie. ma v tebe istotu. preto sa tak sprava a nevazi si ta. ale do partnerskeho vztahu to uz asi neprerastie.

Deria

pato666, vidis ake rady tu dostavas, maju pravdu! ty nechces vidiet realitu, pretoze si do nej zalubeny. este nieco k tomu dodam. ak to takto pojde dalej, skoncis fakt zle. moja rada je takisto: rozhodne s nou prerus veskery kontakt! za 1. - take dievca ti nestoji za to, aby si skakal, ako ona piska a za 2. - ak sa budes riadit len podla jej nalady, prestane si ta uplne vazit (ak uz neprestala!)a to je zle. aj ak by si si ju chcel cez to vsetko ziskat naspät, tak jedine tym, ze s nou prerusis kontakt. nech rozmysla, co sa stalo! ale nie jeden den, musis to vydrzat dlhsie, mal by si jej ukazat, ze o taky vztah nestojis. a keby ta nakoniec zastihla, povedz jej, ze to nema zmysel ani buducnost. moze sa stat, ze to este prebudi v nej tuzbu po tebe. ak nie, zabudni a orientuj sa inym smerom, ona nestoji za to, raz to pochopis.

Matyo

Vyser sa na ňu lebo z teba urobí trosku. Počkaj si na nejakú, ktorá si ťa bude vážiť, táto nebola tá pravá. Si chlap, nemáš sa kam ponáhľať. Pri tejto skončíš na liekoch...

Deee

pato ona s tebou len mava...vlastne si ta ani nemoze vazit ked sa k nej spravas ako zatulany psik, ktory sa tesi, ze ho ma niekto rad...ona vyuziva do poslednej kvapky, co jej ponukas a ked si najde perspektivneho priatela okamzite ta odlozi...vypni telefon a prerus s nou kontakty ak si chces zachovat trosku hrdosti a zysok zdraveho rozumu...

goccia

pato, aj ja som vo vztahu verila az do konca. ale ten sok, ked som sa dozvedela, ze je zamilovany do inej, mi konecne pomohol vidiet pravdu. nezelam ti nic zle, ale bud sa rozhodnes sam odist, alebo ta to bude boliet zbytocne dlho. neublizuj si, vzdial sa od nej. jej uz na tebe nezalezi. jediny, komu na tebe este zalezi, si ty sam. a ty jediny si mozes pomoct.

pato666

Mas pravdu len stale vidim tu malu iskricku nadeje budem sa snazit clovek sa snazi aby vsetko bolo dobre a vsetko je vzdy naopak bojim sa ci este budem verit nejakej po takejto skusenosti :(

goccia

pato, nieco pekne medzi vami navzdy zostane. a obcas sa to v nej ozve. ale iba ta vyuziva. nerata s tebou. co to nevidis?

pato666

Nedavno sme boly spolu chcela strasne aby som ju objial povedala mi ze jej chybam a na druhy den je uplne ina Myslim si ze stale citi ku mne este lasku nechapem ju vobec strasne ma trapi .

elsa5.5

pato,pre teba maličkosti pre ňu nie,preto si hľadá vhodného partnera s ktorým si bude rozumieť viac,aj ty by si mal spraviť to isté a nečakať na ňu,určite si nájdeš iné dievča ktoré ti bude vyhovovať tiež viac,chce to len čas:)