Cytomegalovirus u novorodeneca

Príspevok v téme: Cytomegalovirus u novorodeneca
LiLi711

dobry den,
prosim o radu. Mojmu 3mesacnemu synovi diagnostikovali CMV. Uz mesiac ma zvacsene uzliny, soplik, pokasliava a ma zvysene teploty do 37,3. Na fore som od vas nasla rady ze treba doplnat selen, zinok, NAC, vit C,astragalus, bazu... ale ako to adresovat novorodencovi? Ja dojcim, staci ak budem tieto doplnky uzivat ja a prostrednictvom mlieka sa dostanu synovi, alebo to bude mat opacny efekt, ze ja sa detoxikujem a to sa dostane cez mlieko synovi? Dakujem!

RNG

Omluvam sa za preklepy, prirychlo pisem. Dolezite je opravit najma davku LD50 na 5000 mg na kg vahy, tak to vide na tych 32 000 kvapiek, samozrejme z pokusov na potkanoch, nie na ludoch. Takych dobrovolnikov by asi nenasli a aj tak by to v zaludku neudrzali taku beznu davku, co je zhruba liter GSE.
www1.avian.nl

RNG

Timap, viem ze s detmi je problem im davat rozne nechutne doplnky a kapsule, ake neda sa nic robit, nejak to do nich treba dostat. Citricidal/GSE sa da dat do cohokolvek ale vsade je horky. Koloidnu striebornu vodu treba tak isto ako aj roztok citricidalu davat na striedacku do nosa pri zapaloch hornych dychacich ciest.
Plna davka citricidalu(60%) na dospelu 75 kg osobu je 35 kvapiek na liter vody Nevsimaj si, co pise vyrobca, lebo na to ho nutia nase federalne organy, najma FDA, ktora dnes sluzi a nie kontroluje farmaciu.
Ja mam tie davky samozrejme uz vyse 10 rokov mnohonasobne potvrdene na sebe, rodine a priateloch.
Predavkovast citricidalom sa neda, nanajvys tak sa cloveku z neho obrati zaludok(vtedy odporucam brat GSE v kapsuliach, kde 125 mg kapsula obsahuje ekvivalent 12 kvapiek GSE(7 kvapiek citricidalu)
Za hranicu skodlivosti uvadzaju az 20 mg na kg vahy tj na 75 kg osobu vyse 32 000 kvapiek GSE, z coho samozrejme pre zaludocnu toleranciu ani maly zlomok sa neda zobrat. Tj je to 100% bezpecne proti predavkovaniu.
Kedze zijem v USA, pochopius, ze sa nemozem dostavit osobne na kontrolu dietasta, naviac ani tu v USA by som nic takeho neurobil. Ja nie som lekar, ale inzinier a poznam pri znamej lekarskej diagnoze alternativu k liekom z mojich lekarskych zdrojov, tj takych lekarov, co liecia ucinne doplnkami miesto chemickych liekov. Studujemn to uz vyse 17 rokov z lekarskych periodik tychto lekarov,ktrore si predplacam, lebo inac sa to clovek z tlace, televizie ani beznych lekarskych knih nemoze dozvediet. Organizovana medicina to totiz napriek ich uspechom ucinne potlaca. Viac najdes cez Google.sk zadanim slov rng infekcie a tiez roznych inych tem na tych strankach.

tinapp

RNG,ja neviem po ang a neviem to ani objednať.Dá sa to kúpiť na Slovensku v rovnakej kvalite?Alebo by ste mi nepredali od Vás.Citricidal som kupila cez net,výrobca je:Bio/Chem Research,Petaluma USA a dovozca je Marie Hromadkova a kol.striebro je asi 20%.Ten citridical dam jednu kvapku do 300ml vody a deti to nechcú piť.Možem to dať do čaju?Kol.striebro sa ako davkuje do nosa pre 2 ročne dieťa?8ročná dcera si dava spray muconasal+,ale nechcem jej to dávať dlhodobo a dutiny ma upchate asi DVA mesiace.Chodíme dvakrat do týždňa na vyhrievanie -bez výsledkov.Ja som si striekala do nosa Aloe vera spray 88%,trošku to štípe a preto si ho dcera nechce dávať.Neviete mi poradiť niečo pre ňu?? Ona dýcha ústami a stráca neustále hlas.Ďakujem za Váš čas.

RNG

Privela atb potlaca sice bakterie, ale tym znici a j crevnu floru a da plesniam "zelenu"
Citricidal(originalny alebo GSE z NutriBiotic) aj oreganovy olej potlacaju zaroven aj plesne a oreganovy olej je silny zaroven odhlienovac, hlavne ten, co obsahuje dostatok carvacrolu, co je ta nbaozaj aktivna latka v tomto oleji z divokeho oregana.
Dostatocna klinicky ucinna davka carvacrolu pre dosp3eleho je 3x100 az 200 mg.

RNG

Silny ucinny oreganovy olej so 100 mg carvacrolu v jednej kapsuli vyraba napr firma NOW po menom Oregano oil a mozes si ho kupit tak ako aj rozne ine doplnky napr zo stranok iherb.com a inych. Iherb ma momentalne najnizsie postovne(USPS first class) na Slovensko.
Ja osobne v USA kupujem castejsie zo Swansonvitamins.com a roznych inych zdrojov,podla momentalnej ceny a obsahov, lebo postovne v ramci USA je nicke na kazdu sluzbu, zatial co napr UPS do Europy je nemozne drahy.

tinapp

Prosím o radu RNG,mám tri deti 22mes.,8 a 14rokov.Už asi pol roka sa nevieme dostať s chorôb.Začalo to chrípkou a teraz sa nám každe tri týždne opakuju sople,hlieny.Syn 22mes má každý mesiac soplíky a už mal tri krát zápal stredného ucha.Naposledy mu vytieklo plno hnisu z uška.Dcerka 8 r sa počas choroby vysypala mala okolo ust až do krvi vyšúchanu kožu.Koža jej zišla aj z ruk,uší,hlave ,spodkách nôh a na intímnch miestach.Bola som s nimi na vyšetreni Starlive a tam ich určili diagnozu -plesen v tele,stafilokoka ,streptokoka ,mononukleoza,ebe vírus a kopec iných chorob.Neviem ako dalej a dnes sa ten kolotoč znova začal,lebo už traja máme znova nadchu.Čítala som vaše članky,ked som mala čas a kupila som si citridical-marie hromadkova,ale na flaške je napisane ,že výrobok nieje určený deťom.Starý otec nám kupil koloidne striebro ,ale ja sa im to bojím podávať ,lebo neviem komu kolko.Prosím poradte mi ako im to mám davkovať a kde mám kúpiť ešte ten olej ,ktorý odporúčate.Ak by to nebol pre vas problém,tak by som vas poprosila napísať na mail:grivalska@gmail.com ĎAKUJEM

RNG

Do mlieka sa dostava vela latok z matky, preto odporucam matkam s chorymi detmi brat doplnky, ktore zvysia ich imunitu a tak isto dietata.Na zoznam na zvysenie viralnej imunity pozri cez Google.sk zadanim slov rng, herpes
Spomenute latky nie su detoxifikatory.