Nemozem si najst priatelku.

Príspevok v téme: Nemozem si najst priatelku.
matus111

Ahoj. Mam 16 rokov a mam problem ze si neviem najst priatelku. Mam kamaratky ale problem je v tom ze som trosku tucny a skaredy (aspon podla dievcat) o vahu nejde za posledny mesiac som dost schudol meriam 186 cm a vahu mam 84 kg. Ale som proste skaredy. A neviem ako proste dievca zaujat inak ako len krasou.

Noaco

Musis si len verit. Poznam kopec vzhladom neatraktivnych tipkov co maju sebavedomie a su obklopeni babami. Musis byt nad vecou. Nie sa trapit tym ze si tucny alebo skaredy. Ale ak nie si so sebou spokojny tak cvic a rob to preto aby ta to bavilo, nie preto aby si bol kralom kupalisk na jednu sezonu.

Andy123

brasko ani ja si nemozem najst dievca, ale z ineho dovodu........ mam 17 a po celom telo mam akne a jazvy. Robim vsetko preto aby som to nemal ale zatial som nenasiel nic co by mi pomohlo. Tiez neviem co mam robit

megi118

nájdeš si,ale možeš aj začať viac sa venovať sebe,a začať športovať,kým si ešte mladý,potom sa ti už nebude chcieť,a nebudeš mať čas.
Nehovorím,že ľudia s vyššou váhou nezaujmú,ale záleží veľa aj na tom ako človek vyzerá,a ty sa ešte stále vyvíjaš.Snaž sa byť milý,usmievavý,a vtipný,ale nič nepreháňaj.
Zvládneš to,neboj.

smajliQa

hlavne nezacni pit a flakat sa po diskotekach, lebo potom si o tebe baby ebudu ovorit len ze nie si pekny ale este ajhlupy.... uc sa, vzdelavaj sa, a v neskorsom veku, ked vyrasties do krasy ocaris nie len svojim vzhladom, ale aj vedomostami, na rozdiel od inych :)))

lu

To su keci, vobec nemas zarucene, ze si najdes babu. Kludne mozes aj do 50tky ostat sam, aj do smrti. Cely zivot!
Musis to vyhrat sam, to je jedina cesta. Niektory ludia ked boli mlady, hovorili to co ty a ostatni ich utesovali. Nesnazili sa, dali na ich rady a zrazu... aha 30tka na krku a stale sam. Potom 40tka...
Proste musis pochopit, kvoli comu to tak je a zmenit to. Ina cesta nieje. Ries to. Zapodievaj sa tym. Same to neprijde, tomu never.
Ak si tucny a neveris si, kludne mozes ostat cely zivot sam, zalezi od velkosti problemu, ktory mas. Vo vyzore problem nebyva, vacsi problem je v psychike a pocitoch. Iba to je dovod, kvoli ktoremu si nemozes najst priatelku, iny nieje.

minna

presne tak, casu mas este dost, aj ked sa ti to tak mozno prave nezda, neporovnavaj sa s ostatnymi a nechaj vsetko plynut ako to ma :)

a ak by si nejaku holku zaujal len vyzorom, pravdepodobne by to pritom aj ostalo... bud rad ze nie si nejaky krasavec, pretoze by sa ti lahko mohlo stat ze by sa na teba baby lepili len kvoli vyzoru a to by ti isto nebolo prijemne, pokial teda nie si vymlety samponek ktory by aj to zneuzival :)

raz si isto najdes nejaku ktorej sa budes pacit taky aky si a bude jej fuk nejake kilo navyse (ver mi, poznam take pariky kde minimalne jeden z nich je vseobecne brany ako neatraktivny a jeho polovicka ho napriek tomu zboznuje do posledneho kilecka :))

isto mas nejake dobre vlastnosti ktorymi sa da zaujat, tak na nich pracuj, ale do nicoho sa netlac, akoze musim si najst babu a musim a musim... vacsinou plati to ze to co hladas najdes az prestanes hladat :)

dodorka

ahoj, naozaj si este mlady, je ti 16 a do krasy este len vyrasties, tiez v mojich 16 to nebolo bohvieco ale dospievanim sa zmenis :) mam vela priatelov ktorym je 27 - 28 rokov a nemali ziaden vazny vztah, ale veria si a hladaju tu spravnu polovicku. a len tak sa spytaj sam seba - potrebujes babu ktora ta bude mat rada pre krasu, vzhlad alebo pre to co mas v hlave, kvoli tvojim citom a tak je to aj naopak :) naco su ti baby ktorym bude vadit ked priberies nejake to kilo naviac? hladaj spriaznenu dusu a nie babu na chodenie :)

angela85

tak tak, mas cas, si uzivaj, venuj sa veciam co ta bavia a mozno pri tom stretnes babu, co to tiez bavi a spoji vas spolocna zaluba a nie vzhlad, dolezite su v prvom rade sympatie

casanta

Si este mlady, naco a kde sa ponahlas?Neboj, urcite si najdes dievca, ktore ta bude lubit. Uzivaj si este slobodu...