Muži holenie tam dole

Príspevok v téme: Muži holenie tam dole
:)

ahojte Som chalan holím sa tam dole uplne na hladko ale mám večší problem vždy sa mi nejakym sposobom podarý porezat . je to trápne ale skúšal som už všetko proti smere chlpkov či v smeere či z jednorazovým strojčekom či s normal holiacim strojčekom.
je to niečo take ako keby mi to tie chly trhalo alebo niečo take a ostavaju mi potom take male chrasticki . neviem čo mám už skúsit. tak ak niekto mal s niečim takým skúsenosti prosím oradu .
neni šanca že žiletka bola tupá..

Maky ja

Nazďo, skus ist podla tohoto navodu - hadam sa uz viac nebudes rezat. A chce to jemnost a opatrnost, Ja som sa snad este nikdy nejak extremne neporezal. Navody tu -- -odkaz odstránený-

brunteles

No ja mám najlepšie skúsenosti s týmto zastrihávačom je aj na intímne partie a hlavne sa . -odkaz odstránený-

Jozef542144

Ja sa holím pravidelne, hore i dole, dôležité je použiť správny postup. aby si z toho nemal "traumu" :-) Ja používam štetec z jazveca a kvalitné mydlo na holenie, napr.: talianske PRORASO alebo anglické D.R.HARRIS ktoré je dostať kúpiť i na slovensku (Google pomôže najsť). Dôležité je aby chlpy boli riadne mokré, horúce,... Pre lepšie holenie používam strojček Merkur Solingen samozrejme aj s rovnakou žiletkou. Výsledok je citeľnejší, holenie je príjemný pôžitok. Pri holení je dôležitý i postup, nie že pôjdeš hneď proti srsti.

hejhej

No jednoznacne oholeny a oholena. Aspon mne sa to vidi omnoho krajsie. V minulosti sa neholilo a ked si pozriem starsie foto nahacov, tak tie chlpy sa mi zdaju teraz az vulgane. Myslim, ze cas speje k tomu, ze o niekolko rokov to bude uplna samozrejmost a cudnostou bude neoholenie.

AdamKrt

Ano, muz by nemal vyzerat ako dieta. Jednej skupine sa pacia vyholeny, druhej nie.

Lenze - sam tiez nie som zastancom komplet holenia, ale nieco ma aj svoje prakticke dovody.

Kratenie chlpov v podpazusi - nemusi ist o uplne oholeni. Clovek ked zdvihne ruky, nevyskoci hned hotova dzungla a nemusi to mat na druhu stranu zas vyschnute od antiperspirantu, ako popraskana koza.

Oholenie guliek - no, to ma prakticky vyznam. Jendak je spermiam chladnejsie, gulky sa primknu viac k telu, je to estetickejsie, ako chlpate visiace gule, ako u stareho dochodcu :)

Oholenie chlpov v okoli penisu, hlavne hore nad mocovym mechurom - tu uz mozu byt problemy napr. pri vacsej citlivosti, napr. prechladnutie mocoveho mechura. Moj nazor - potom je to ako u maleho chlapca... Brr.

Niektore chlpy vidim ako problematicke - hlavne, ak sa zarasta napr. na pleciach, alebo chrbte. Staci sa postavit v tricku a z pod neho, ak idu hotove chuchvalce... Staci to pristrihnut, zarovnat. Tak isto moze niekto mat zarastene brucho, prsia, prsty na rukach, alebo nohach, kde by si mohol zapletat vrkoce...

Alebo na zadku - nehovorim, ze chlpaty zadok nie, ale okoo ritneho otvoru je to hygienickejsie. Pripadne brmbolce nebudu posobit eroticky, ale odpudzujuco... :-D

Takze da sa robit taky kompromis, niekde to pristrihnut, niekde trochu vyholit, niekde zastrihnut.

Ak vyholene sa nepaci, urcite je krajsie, ked su chlpky sumerne, ako jemna kozusina, ako ked ma clovek hotove baranie runo z ktoreho rastie sem trs, tam trs vsetkymi moznymi a nemoznymi smermi.

ann23

Tak, ja mám iný názor. Mužské telo sa mi páči také, aké je. Teda..ono je to trocha komplikovanejšie, pretože telo muža samo o sebe nie je predmetom estetiky. Krajšia je nahá žena, ale zasa stavbou tela a svalov je krásny práve muž. Ja nedokážem pochopiť mužov, ktorí sa holia okolo pohl.orgánov. Je to pre mňa odpudzujúce a divné. Muži majú byť mužmi a holiť si majú len bradu. Ochlpenie je predsa typickým znakom mužnosti, nechápem ten nový trend mužského holenia sa. Mňa priťahujú prirodzení chlapi...ale názory žien sa rôznia...

pockat

naozaj musis pockat..ked si to kazdy den holis..je samozrejme ze sa ti tam urobia ranky..staci pockat.. ja po takych 4 dnoch..sa pekne vyholim na babetko;),,som sice zena..ale u muzov je to to iste

nnn

Ved skús :) uvidíš .. ja som toho názoru.. že ak je tam chlap totalne zarastený že sa vôbec neholí tak mi to príde odporné.. aj je oholený tak je to ok.. ale aj je stále oholený tak to už nie je mužské.. jednoducho ... ak je tam tak troška zarastený troška také menšie chlpky.. tak je to sexi... ak sa raz za čas oholí ked je to dlhé.. tak je to v norme :)

Inner

je to len vecou mody, ktoru prinasa marketing. Nic viac, nic menej. A ja mam s tym roboty dost, hlavne, ked to vyrasta, tak to vsade svrbi, skrabe sa to o gatky a mam tam suchu kozu, treba to 2x denne kremovat. Podla mna je to dost otravne, hlavne ked sa tam niekedy vysypem. Nemat priatela, urcite sa neholim. Iba by som skracovala ako predtym...