Opuch na krku

Príspevok v téme: Opuch na krku
ofelia

ahojte,

som teraz v cudzine a nemám možnosť ísť k lekárovi, preto mám otázku na opuch krku. Zrejme je to uzlina, keď ju stlačím, tak nebolí... chcem sa opýtať, ako dlho trvá, kým takú uzlina odpuchne, aby som mala istotu, dokedy mám čakať a poznať hranice toho čakania... totiž odkedy od januára som ustavične chorá, presne dva mesiace budú 9.teho, najprv silná nádcha, potom chrípka, z kašľa som dostala silnú svalovku, trvala mesiac, potom hnisavý zápal ľavej mandle a príušnej žľazy, a teraz mám zápal oboch mandlí aj žliaz, opuchnutý nosohltan... je toho dosť, a ako by nestačilo, odkedy som tu, mám brutálnu hormonálnu poruchu v súvislosti s každomesačnou nepríjemnosťou... už neviem, čo dodať, či je to imunita, zlá predzvesť, vlastne toto nemá význam riešiť, lebo tak či tak sa sama rozhodnem čoskoro, či sa vrátim domov alebo nie... len by ma zaujímala tá uzlina, a možno kto vie viac o týchto chorobách, či majú medzi sebou prepojenia, nech mi to povie.-/

simon-pd

ja zijem v UK .niesom regis: u lekara ci uz u dentalneho alebo obvodneho .mam problem zo zubom ktory prserne boli a z neho mi spuchla lava cast hrdla smerom pod bradou mam opuch. strasne ot boli ...vie mi niekto oradyt?? antibyotika nemam a tu tasko zohnam. ..prosim ozvute sa.

ofelia

v januári som ešte 9.teho dostala antibiotiká na SR, už som sa dávala dokopy, ale hneď na tretí deň v Holandsku v dome s piatimi chorými ľuďmi a bacilmi a ktovie čím ešte, som vyfasla takú chrípku, ako nikdy predtým, lebo ja chrípky nezvyknem mať, iba silné nádchy bez horúčok, tu mám pomaly každý tretí deň horúčku... to musím mať veľmi zníženú imunitu... druhé antibiotikum som brala na ten prvý zápal mandle pred dvoma týždňami, mama mi ich poslala pre prípad, dobrala som ich, bola som zdravá, konečne, začala som už aj behať, ale to, že som bola s troma chorými deťmi celých 5 dní, čo som sa cítila úplne fit (ale predsa človek ešte v rekonvalescencii žije pár dní), asi zase potvrdilo, že mám slabú imunitu, alebo to bude tak, že každý, kto by vošiel do tohto domu, by ochorel! tak preto ako návrat domov nechcem riešiť, zrejme sa ozaj vrátim, len tá uzlina ma trápi teraz, patologické zmeny sú nebezpečné a riešim, či mám odísť do konca marca, alebo v polke apríla, alebo spácham samovraždu (to je len fór, ešte som nič také v živote nenapísala a keby som to napísala niekde, kde by si to prečítala len jedna jediná osoba, čo ma pozná, asi by neverila:D sakra! je mi zle, je mi na nič, ľudia... ja sa vrátim... však aj tak nás čaká hokej!!)

brdo

asi je to nasledok tych vsetkych chorob,znizena imunita,mala by si to vylezat,vyliecit,viem ze je to tazko v cudzine