Bolest na hrudi a horko v ustach odpiste rychlo

Príspevok v téme: Bolest na hrudi a horko v ustach odpiste rychlo
patopace

Dobry den tento problem ktory mam,stale este pretrvrava,priznaky vidim prvykrat,asi pred pol hodinou som bral antibiotikum a bol som poloospaty kedze ma len mama zobudila potom som opet zaspal a zobudil som sa o 20 minut nato ze ma strasne tlaci v hrudi,je to akokeby medzi hrudou a krkom ale skor smerom k hrudi.Skusal som sediet ci to neprejde ale nic tak som siel na balkon a dal som si prsty doust a potom co ma naplo som citil take divne horko v ustach uplne vzadu pri jazyku.Neviete prosimvas co to moze byt ? Nemohlo sa mi to antibiotikum zle rozpustit alebo co ?

lochness

skus pit vela tekutin alebo nieco zjest, mozno sa ta tabletka/kapsula alebo co to bolo rozpustilo skor nez doslo do zaludka, mozno tym ze si si hned potom lahol.. mne sa nieco podobne raz stalo (aj ked to nebolelo) s vitaminovym doplnkom - prasok v kapsuli, tiez sa mi zasekla niekde v krku a bolo to hnusneee horkeee... zapila som to a zislo to nejak, snad to prejde aj tebe..

patopace

Antibiotika to boli Dalacin 300.Co sa moze stat ak som to antibiotikum zle prehltol ?Boli to stale rovnako ale ked som vsede a vpokoji tak omali kusok menej

titi...

Aký antibiotikum si brala?Nemôže to byť z toho,že neznášaš ten liek?Poprípade či sa to môže nalačno...Ked sa ti neuľaví tak skočte na pohotovosť.Možno že si zle prehltla..