Zena-panna

jeanny

preco je panna a tiger narocna kombinacia na vztahy? :D ako v zasade s tym suhlasim kedze ziadny vztah nemam ani som poriadne nemala...mozno prave v tom je problem :)
inak neverim moc na horoskopy ale vascina veci co ste napisali na mna tiez sedi, zvlastne...a mate pravdu, panna je zle znamenie, ja som strasny melancholik a hypochonder..uz teraz lutujem svojho buduceho priatela

mmmdd

Panna - veĺmi extrémne znamenie. A skoro źiadne zo zverokruhu mu úplne nesadne. Treba eśte zistiť ćínsky zverokruh. Moje je Panna a tiger - nároćná kombinácia pre vzťahy-moźno ma tu zabudli mimozemśťania /smiech/

Janulik33

Ja sa snazim dbat o zdravie. Preventivne prehliadky starostlivo dodrzujem. Ak mam nejaky zdrav. problem snazim ho odstranit sama. Ak pretrvava, idem k lekarovi. Inak pokial nemusim, k lekarovi nechodim, bo nemam rada to prostredie. Ale zas na druhej strane, chodim pravidelne darovat krv, dala som si vybrat zub mudrosti aj ked ma nebolel ale mam kopec znamienok a s nimi nemam zaujem behat po doktoroch, bo viem, ze by niektore trebalo vybrat a o to nemam zaujem. Cize, ked to zhrniem, staram sa o seba, no co ma nepali, nehasim.

Janulik33

No myslim si to pre to, ze maju zvlastne povahy, niekedy zvlastne spravanie a konanie. Ja napr. som az prehnane poriadkumilovna, co casto hranici s puntickarstvom az perfecionizmom. Na sedacke v obyvacke musim mat vankuse presen rovnako ulozene, na stole veci tiez chcem mat tam, kde chcem... a to je len cast len cast co som napisala. Myslim, ze je to az chore. Ludia mi malokedy rozumeju, moj humor je niekedy zvlastny, malokto ho pochopi.
Inak moj manzel je strelec a vraj je to najnevhodnejsie znamenie pre mna. Zaujimave je, ze si rozumieme, aj ked je par tem, o kt. sa radsej nebavime, bo mame na ne total rozdielne nazory a debata by skoncila vymenou nazorov.
Inak v cinskom horoskope som aj ja had.

kajush

ja som panna , a mala som aj priatela pannu... bol mojim pravym opakom :P taktiez jednu kamosku , ktora je dost divna a ina ako ja.. neviem ci je to tym , ze on je chlap alebo ide aj o dekady ale moc by som sa neriadila metodou znamení :)
navyse, hviezdy sa posuvaju a ktovie co sme:D
mne sa viac pacia charakteristiky cinskeho horoskopu, kde som had a myslim si , ze to celkom viac sedi aj ked sa to pokusam aplikovat na ludi :)

alchemist

ja som kdesi cital, ze medzi pannou a kozorozcom je najvacsie astrologicke puto, a ze tieto dve znamenia spolu dlho vydrzia... no neviem ja mam sestru pannu, k tomu sa vyjadrovat nebudem :D a v zivote som stretol dve panny no to astrologicke puto tam nebolo, je sice pravda, ze sme si rozumeli ale len na kamaratskej urovni :) mimochodom Laurina22 a Janulik33 preco si myslite, ze panna nie je dobre znamenie ?