Problem s ludmi

Príspevok v téme: Problem s ludmi
cucak

Mam 17 rokov a nemam rad ludi. ani neviem ako nazvat tak sa rozpisem.
mam svoju partiu chalanov, chodime spolu niekde von, na diskoteky. Ale ale aj tak vetsinu casu presedim doma. Oni ma stale volaju niekde ist von, ale ja nechcem a az ked ma rodicia "vytrepu z domu" tak idem. Na disku ked prideme oni sa bavia v pohode, ale ja tam iba sedim a pozeram na nich... sem tam zatancujem este zo spoluziackami. V podstate mam iba partiu kamosov a spoluziakov a nikoho ineho. Nove znamosti nevyhladavam (ci uz dievcata alebo kamaratov) este nikdy som nemal babu a nikdy v zivote som sa nebozkaval, aj ked by som velmi chcel, ale nieco je vo mne co ma nepusti. Moj svet je iba skola a dom. O chvilu maturujem a potom idem na vysku. Tam nemam ani sajnu ako to bude. Plno novych ludi, neviem ci to zvladnem. Ja ani neviem preco to sme pisem... mozno som sa chcel len vyrozpravat...

elsa5.5

každý nemá rád diskotéky,zábavy,máš svoje záujmy,priateľku si nájdeš na tej VS,alebo niekde inde s tej skupinky si niekoho vyber a chodte ja neviem do plavárne posilovne atd.

jajka001_

a to nazyvas problem s ludmi...mas dve partie, chlapce, ty nemas ziadny problem s ludmi len mas rad svoj styl zabavy:)

milli11

Myslim si, ze je to normalne. Nie kazdy je spolocensky typ, ktory potrebuje chodit na diskoteky a podobne. Ak to robis nasilu, nema to vyznam. Niekto je spokojnejsi byt doma. A ktovie, clovek sa meni a mozno prides na chut aj spolocenskemu zivotu.