farbené vlasy - aký šampón?

Príspevok v téme: farbené vlasy - aký šampón?
Fidelity

Ahojte dievčatá a ženy :)

Nejaký ten čas si farbím vlasy na červeno (prirodzene mám vlasy hnedé), ale zatiaľ som nenarazila na šampón, ktorý by mi farbu "oživoval", ako sľubujú mnohé reklamy. Po pár umytiach sa mi farba zdá matnejšia a fádnejšia a už to skrátka nie je ono..

Vedeli by ste mi, prosím, poradiť nejaký šampón (prípadne aj kondicionér a masku - hoci tieto veci veľmi nepoužívam, po väčšine použitých sa mi zdali vlasy veľmi "ťažké"), ktorý by aspoň trošku spĺňal informácie na obale (resp. v reklamách) a vlasy udržal aspoň nejaký čas ako čerstvo nafarbené? Máte s nejakým konkrétnym dobré skúsenosti?

Viem, že to bude veľmi individuálne a na moje vlasy môže pôsobiť aj ten najvychvaľovanejší zle, ale za skúšku mi to stojí..

Ďakujem :)

maria1113

Ahojte, používate niektorá farbu zn. Matrix? Ak áno, aké máte s ňou skúsenosti, lebo ja chodím na farbenie raz za dva mesiace a som s ňou spokojná.

casanta

No tie reklamy toho nahovoria...no neporadim ti, musis skusat, co ti najviac sadne.Cervene farby sa velmi rychlo vymyvaju...ci vobec existuje nieco poriadne, co zabrani vymyvaniu sa farby..

jankaaaaaaaa

tiez si farbim vlasy na cerveno a este som nenasla ziadny sampon, co by mi udrzal farbu :/ takze ti asi velmi neporadim..
ake farby pouzivas? :)