baby, vadi vam to a znizuje chut na chlapa???

lienocka2

Nevadí, ani si to nevšímam, veď je to úplne normálne. Skôr by sa mi nepáčilo, kebyže si ju holil a potom by to napríklad nepekne vyrastalo a vyzeralo by to divne úplne bez chlpov.

Nikolka_nechapem2

Ahoj!Moj priatel napr.zarasta dost aj na hrudi a bruchu a chrbate.Mne to nevadi ale ked on chodi do posilky tak sa holi.

eklhaft

mam 34 . Ked sme cundrovali pri vode a prisiel cas na kupanie , tak sme si skor robili /// prdel /// z toho co nemal po tele ani chlpa ,, teda kamaratsky ,, Taketo otazky patria na psychiatriu. Si co si , neeeee ???????

el nino

jooooooj...ty....moj priatel ma i brusko, i je zarastene...i hrud...fajnucka...a nevies si predstavit ake je to krasne...uz len preto ze ho milujem....ak ta niekto miluje...a pritahuje ta ako osobnost...aj telo bude pre teba neskutocne krasne...takze neries...ak ta to trapi, spytaj sa na to priatelky...priamo...moj priatel mal tiez obavy...a si pametam ked sa ma to tak nesmelo spytal...:))) a pritom ho tak milujem ze som sa len pousmiala nad tou otazkou...ze ci mi to vadi...:))) teraz mu to brusko i hrud...este s laskou pobozkam nech vie...ze ako to rada :P

bulo

mám 21 a zarastám....dosť neskoro ťa to začína trápiť. Od 15tich vyzerám ako malá opica a je mi to úprimne jedno. Aj napriek tomu mám normálny vzťah a nemám pocit, že by to priateľke vadilo, alebo priam odrádzalo od styku.

Truuudek

vdaka ludia :),, ja viem. Mate pravdu, my to neovplivnime a keby som sa zacal holit tak je to len horsie to viem. Ja som, len chcel vediet par nazorov od bab ako to berete. Proste vidim, ze zacinam zarastat a neviem ci to nebude priatelku odpodzovat no. Tak vdaka.

casanta

Nemalo by to vadit pokial je zenska normalna, pretoze ty aj tak za to nemozes., proste kazdy sme ini, jedinecni..moj priatel je chlpaty vsade aj na zadku a neprekaza mi to..nema preco...