Maturita

Príspevok v téme: Maturita
Maturita

mám zopár otázok ohľadne maturity:

1. začína sa o 9 rano...a na test máme 90 minút, a ja dokážem v pohode spraviť test za 30 minut s dobrým výsledkom. To budem musieť potom tam zvyšných 60 minút sedieť, alebo môžem odíjsť? Viem, že potom naobed sa píše ešte sloh.

2. teraz k slohu, musím si hned na začiatku vybrať tému, alebo sa môžem rozhodnut kedy chcem, že ak by som si to rozmyslel , tak to zmením (sú na to až 4hod.). Alebo sa na začiatku nejako vyberá témy, alebo ju musím zapísať učiteľovi, alebo nadiktovať?

dafdfadf

chcem sa spýtať, ako dlho trvajú praktické maturity? a kde na nete by som mohol nájsť okuhy tém na ustne maturity?

george303

Tak co ako ste dopadli ? Ja som sa fakt vobec neucil ani som nechodil do skoly sloh som si dal temu tu otom zivotnom pribehu to som napisal jak pan na 2 strany a ten test sa tiez dal natipovat takze som spokojny na 4 som urobil na milion percent :D

lucia22

pre Maturitu: ucitelka nam rozdala papiere tam sme dali meno a temu a co sa tyka toho WC tak som sa zodvihla povedala meno a hotovo, profka si zapisuje cas tam aj spat a nerobte z toho vedu pisomna je nic, ustna je o mnoho horsia teda aspon pre mna bola hlavne co sa stresu tyka

aaaaaa,

pre niki,

ale ja by som povedal, že mobil nemám pri sebe žiadný, tak hádam by ma nezačali prehladavať. Mál by som ho vo vnútri v saku. Mám veľmi rýchly net na mobile, čiže za také 5 minúty, by som dokázal zohnať odpovede na nejaké otázky :)

a mimochodom ked ideš na zachod, tak to len nadiktuješ, či ideš sa dopredu zapísať.?

nyky20

No my sme mali pri sebe. Ale ked sme išli na WC tak sme ho odovzdali. Ale tak to si myslím že bol výmysel na našej škole. A hlavne u nás sa zapisoval aj odchod na WC a viem že sme dokonca mali iba pár minut že si tam nemohol byt príliž dlho a zhánat info.

aaaaaa,

Mám otázku - môžem mať na maturite mobil pri sebe, myslím, tak že v saku, azda ma nikto nebude prehladávať :) Lebo vraveli, že nemôžeme.

Ale s kamaratmi sme rozmýšlali tak, že napíšeme test a ked nebudeme vedieť na nejakú otázku odpoved, tak skočíme na zachod a vyhladáme si to na nete (samozrejme nie všetci spolu :)

ewelin28

george303: sloh z angliny je lahunka vec...na jendu stranu nieco popises a je to :)....akurat to, ze sa ma pisat tusim ze naostro..lebo mas nato hodku ci ako...takze moc nestihas do dat ako necistopis..a potom este raz prepisat..ale inak to bola pohodicka....my sme mali napisat list nejakemu kamosovi do zahranicia..a opisat mu...ako vyzera skolsky tyzden u nas v skole heh...aj test bola pohodicka...moc som sa ja na tie pisomne matury neucila....tam daco vymyslis..horsia bude ustna matura..aspon pre mna bola :)

george303

Ludia poradte mi ake ste vy dostali temy na sloh z Anglickeho jazyka na tento rok pretoze my mame takeho ucitela ze ten nam poradne ani nevysvetlil ako to bude prebiehat ....

ivushik

tu temu na sloh si vyberáš zo štyroch 15 minut bez toho aby si nečo písal a to potom nadiktuješ učitelovi a až potom sa može začat písať samotný sloh