Velmi bolestivy pohlavny styk

Príspevok v téme: Velmi bolestivy pohlavny styk
janka222

Dobry den. chcem sa spytat, ak ma niekto podobne neprijemnu skusenost. s priatelom sme uz viac ako 2 roky a prednedavnom sme zacali so sexom. zatial to vsak bolo len par krat, pretoze ja mam pocas neho vzdy neprijemne bolesti a ani len trosicku si ho neuzviam. mam caste zapaly, ked som sa vsak pytala mojej gyn. povedala, ze v tejto oblasti som v poriadku, ze som len neuvolnena. ja si to vsak nemyslim. mali sme problem aj v zaciatkoch, len tazko sa do mna priatel dostal. on ma zakriveny pohlavny ud smerom nadol, to vsak asi nebude problem, pretoze jeho nic neboli, bolesti mam len ja. citim silne palenie a bolestivy tlak. prosim vas o rozumne rady ak s tym niekto mate skusenost. dakujem

janka222

nie neberiem. a blink_182, prosila som o rozumné rady, je to spomenuté v poslednej vete mojho prispevku :) takze omg, kišíííQ a podobne si nechaj pre seba :)dikes :)a ak ide iba o to, nie som ziadna pubertalna zaba... proste si len myslim, ze tento problem je dost podstatny pre moju buducnost, z pochopitelnych dovodov ako napr. manzelstvo, rodina a tak... ale to snad nemusim vysvetlovat.

janka222

dakujem za radu :) prave som tu s jednym dievcatom o tom kecala a spominala mi, ze problem moze byt aj v tom ze mam priuzky otvor. je to mozne? ale zase nemam ani tak vsetko v poriadku. stale mam nejake zapaly, moja gyn. si sama s tym nevie dat radu. mame to asi v rodine. ma to aj mamina a sestra. vraj tam mam nejakeho streptokoka. ale vraj to naposledy bolo len na povrchu tak neviem. testy na imunitu som si uz dala robit a boli v poriadku.

jahodka123

Pokial máš zo zdravotnej stránky všetko OK, tak to pálenie môže byť spôsobené slabým zvlhčením... Skúste použiť lubrikant.