Kedy je najlepsi cas...

Príspevok v téme: Kedy je najlepsi cas...
Xelibri

...povedat priatelovi, ze som postihnuta ? Nosim usne strojceky, ktore si bezny clovek vsimne, az ked sa do mojich usi poriadne zadiva. Myslim si, ze ich este nevidel, nakolko chodim s rozpustenymi vlasmi (do pasa) a stale si davam pozor, aby som mala nejake pramene na usiach. Sme spolu zatial len kratko, no zaujimal by ma vas nazor.

Xelibri

Nad tym, ze by som mu to mala povedat cim skor som sa tiez zamyslala. Problem je ten, ze nas deli "len" 430 km. Napisanie cez Skype mi to pride neosobne a pri telefonovani mu to nedokazem povedat, jednoducho ho musim mat pred sebou. Uvidime sa najskor asi az v lete, chce si na mna zobrat dovolenku. Bude to skuska ohnom :(
Tak dlho to trvalo, kym som ho nasla... Vacsina mojich kamaratov a znamych o mne toto vie, a preto mam malo kamosov a chalani sa na mna vobec nelakomili, ved preco aj, ked je vsade plno "normalnych" holiek... Mam strach.

jajka001_

ked si budes ista ze je to priatel o ktoreho stojis a s ktorym si vies predstavit vztah, ze mu dostatocne doverujes a poznas ho aby si mu to mohla povedat

Michal_PU

Určite čím skôr pri vhodnej príležitosti.
Podľa mňa mu to nebude vadiť, ušný strojček nie je zas až taký zlý...
Brat má priateľku s cukrovkou a tiež to bral v celkom v pohode aj keď doňho mama strašne hučala nech s ňou nechodí... Dokonca ju raz vyhodili z nejakého podniku, pretože pichanie inzulínu označili ako drogy. Našťastie potom dostala taký elektronický prístroj a ten jej podá inzulín sám. Taktiež bolo zaujímavé cestovanie do Bulharska, lebo na ich letisku nevedeli čo to má za prístroj pripojený k brušku a mysleli si, že je to nebezpečná vec. No vysvetľuj panáčikovi na letisku ktorému nerozumieš čo to máš.