nahá v solariu?

atm

kasli na solarko.. biela pokozka je nahodou u belochov velmi prirodzena..;) inac je zabavne ako belosi chcu byt strasne cierny, ale jediny cernoch ktory chcel byt kedy biely bol michael jackson..;)

cmuki

tak vravia ze najlepsie je naha byt ze ta lepsie opali ale chodia tak aj v spodnom pradle ale potom niesu spokojne lebo tam kde maju spodne pradlo tak tam je biela :D

katarínke

Kati ked si kúpiš v lekárni Betakarotén a začneš ho brať už teraz aspon 2 mesiace tak sa pekne do hneda opáliš,možno aj v solarku neočervenieš ale musíš opatrne oni ťa tam poučia koľko minút na začiatok,ahojček

ficuska

My vas nechceme odradit od solarok, ale vazne neurobte taku chybu ako ja a chrante si svoju pokozku pripravkami urcenymi do solarii, pretoze sa vam nic nemusi stat, ale aj moze. Asi tak, ale zasa co sa tyka opalenia, tak som bola s nim velmi spokojna.

lilliana

V miestnosti si sama máš svoj klud. A je len na tebe čo všetko si necháš opaliť.
Hlavne nezabudni na špecialne opaľovcie prípravky. Prvý krát ti stačí opaľovať sa 7 minut.

Alternativa

Na opalovanie v solariach su specialne opalovacie emulzie, cize nie tie s ochrannymi faktormi na nase slniecko. Spravidla ich predavaju pri solarkach. Nie su lacne, ale budes rychlejsie hnednut a neposkodzuje sa solarkom tak pokozka.

al

Dee máš velkú pravdu, že solárko je nezdravé no napriek tomu je stále plné....Netreba to preháňať, maxim. raz do týždňa. Pravdaže na začiatku treba častejšie, kým pokožka nezhnedne. Soláriám by sa mali vyvarovať osoby s materskými znamienkami a osoby s bielou až priesvitnou pokožkou. Taktiež ked sa poraníte a rana je otvorená a ked máte čerstvé tetovanie (treba si ti vždy prekryť...)