Brušaky!

Príspevok v téme: Brušaky!
sisa4254868

Cawtw chcela by som sa opytat ,totiž každy den cvičim brusaky..zacinala som 200 ,400,600,800 a teraz robim 1000 ale s tym že mam nohy zaprete .Pocula som ze ovela ucinnejsie bude ak ich budem robit menej ale poriadnych cize mam to chapat ze nemala by som mat nohy zaprete??...tak to je?..lebo radsej by som si to takto vyskusala nech sa viac potrapim :)..a ked by som takto robila tak kolko takych kazdy vecer? :)..a este mam jednu otazku dobre robim ako ked idem nahor tak vydychujem a ked idem dole tak sa nadychujem :)..dakujem vsetkych za rady :))

barbie12

1000 bruškov? Príliš veľa, keďže to zvládneš hravo nie je to už asi pre Teba, skús menej alebo niečo iné. Pri brušákoch si treba dávať vždy veľký pozor, ja som si pred týždňom pri brušákoch natiahla sval .. :/ doteraz to bolí aj keď oveľa menej :)

katussska24

skúšala som to video 8 minutes abs,ale to druhe kde ten chlap cvici von, a mala som po 5 minutach dost teda :D s tym mojim tukom to nebude az tak lahke asi

sisa4254868

Veronika : pozrela som si toto video www.youtube.com to je asi to co si pisala :)..chcem to skusit vyzera to dobre :)..len ma zaujima ako mam pri tom dychat? :)..lebo som pocula ze je velmi dolezite aj dychanie :)

Vevericka :No ja by som tiez rada chodila plavat ale kedze mam alergiu na chlorovanu vodu tak nemozem :(.. a fitko a taketo som skusala ale nemam na to partacku a samu ma to nebavi..tak len doma si cvicim :D

vevericka

juuj kazdy den nie :) treba striedat s inymi cinostami..napr ja tancujem, teraz sa chystam zacat plavat :)
btw dobra stranka je sportujeme.sk

sisa4254868

Veronika:Dakujem skusim nieco pozriet na nete dobry napad ani ma to nenapadlo :)

Vevericka : a robis tie 3 serie po 20 kazdy den? :)..a podarilo sa ti uz nejak vyformovalo brusko? :).lebo ja cvicim od januara vkuse kazdy den a vyformovane vobec aurat ze je dost tvrde :D..tak mi doslo ze tie brusaky zle robim :(..myslis ze mi pomoze ked budem robit tych 60 brusakov ? :)

vevericka

no ja robievam 3 serie po 20, neopieram nohy o nic , a iba jemne pokrcene, nezabudaj, ze netreba robit cely obluk od podlozky a po kolena, lebo sa tak prliz zatazuje chrbtica, nedavat bradu na hrudnik, a treba cvicit aj chrbat na vyvazenie :)

veronika1211

skus si najst nejake videa. ja som videla na youtube jedno video. volalo sa ze 8min abs workout a tri dni som sa po tom nemohla zasmiat :)
moje zakladne pravidlo je pozerat do stropu, bradu hore a robit pomaly, nie svihom.

ako pise vevericka (:)) nezatazuj stale svaly tym istym cvicenim, urcite to striedaj s inym. a ak chces schudnut, skus radsej aerobne cvicenia, brusakmi a posilnovackami si len formujes svaly, ale tuku sa zbavujes minimalne.

sisa4254868

Ved aj ja mam ten pocit zato to chcem zmenit nechcem ich robit zbytocne..prave preto sa pytam ci ich mam robit menej ale bez toho aky som mala zaprete nohy :)

vevericka

ako pise veronika ak ich dokazes spravit 1000 niekde bude chyba..to pre zaciatok.. po druhe nikto ich nerobi 1000 ani ti najvacsi machri, lebo za a zbytocne zatazovat jednu skupinu svalov nadmerne je hlupost, z b nebudes ho mat lepsie ako ked spravis par serii po 10 brusakov poriadnych