Som len zábudlivý alebo sprostý?

Príspevok v téme: Som len zábudlivý alebo sprostý?
forgot

Mám taký malý väčší problém. Ide o to, že na všetko zabúdam. Napr. som mal z istej písomky jednotku, (čo bol na moje pomery mimoriadny uspech) a keď som o pár týždňoch pozrel na tú istú písomku, tak som v nej nevidel absolútne žiadnu logiku, akoby som to videl prvýkrát. Ideme zo školou na výlet a ja zabudnem čas. To sa mi stane vždy ale ide o to, že ja by som aj prisahal, že som niektoré veci nepočul, a pritom som jednak bol pri nich, ale niekedy som na nich aj prikývol alebo diskutoval. Ale to sa dozviem len od iných, lebo ja v pamäti nič také nemám. A práve preto mám niekedy pocit, že so mnou všetci hrajú nejakú hlúpu hru, pri ktorej ma presviedčajú o inej realite a potom sa cítim ako nejaký podpriemerný blbec, akoby všetci boli vždy tí lepší. Alebo niekedy je to ako v horore, keď je všetko hore nohami, neviete kto ste...

blink_182

ja mám tiež taký problém ale myslím že to je zo stresu... mám toho toľko že niekedy ani nestíham reagovať a nemám čas si všetko pametať :-D

H2O

neurologicke vyšetrenie by nebolo na škodu, takisto by podľa mňa bolo vhodne zistiť glykemiu, krvny tlak, saturacia kyslikom a podobne kraviny :)

innnak

to mam aj ja s tym problem, ale skor by som povedala, ze to je len v posledne cca 2 roky, alebo dlhsie len som si to neuvedomovala. moj priatel hovori, ze neuveritelne nepocuvam hihii, podla mna sa len neviem vzdy sustredit. automaticky sa niekoho nieco opytam, ale odpoved si nezapamatam, nevnimam ju. viem, ze som tu otazku polozila, ale je bez odovede. no zaujimave je, ze ja som taka nebola. mna sa vzdy kazdy pytal, nevidela si toto alebo tamto, kde sme boli a pripomen mi toto. strasne sa na seba hnevam preto a je mi hlupe to riesit cez lekarov, mozno je to normalne. fakt neviem.

ta3

a nie si nahodou zamilovany?
nic si z toho nerob, nie si sam, jedneho takeho dalsieho poznam, je to moj syn, az zasnem, ked sa ma pyta na veci, ktore som mu hovorila v ten den alebo den dozadu, moj syn je skratka nesustredeny, akoby nerozmyslal o tom co prave robi alebo pocuje, dokonca sa mu stalo, ze sa vybral do skoly bez skolskej tasky, zaplo mu az na najblizsej krizovatke, ze ide do skoly a nema tasku, ja by som skutocne rada vediet, na co vlastne mysli, ked je vzdy akoby myslou inde, Ty budes asi podobny typ

ivana45

Kolko mas rokov ? Si taky prakticky cely zivot alebo je to problem poslednych mesiacov ev. zopar rokov ?
Mozno mas taky specialny zlozvyk - si nesustredeny. Je to spolahliva cesta k tzv. premarneniu zivota a pocitu neuspechu. Chce to disciplinu, uvazovat nad tym, co robis, co sa deje, zapisovat si.
Ak si takyto nebol, poziadaj praktickeho lekra o neurologicke vysetrenie. Alebo vyhladaj psychiatra, k nemu nepotrebujes ani dnes vymenny listok.

elsa5.5

zaved si nejaký poznámkový diár,ty im môžeš prikývnuť,ale vzápätí to vypustíš z mysle je to pre teba nepodstatné,možno máš aj nejaké stresy,alebo robíš veci automaticky a potom už na to zabudneš máš frmol,sprostý určite nie.