Lacné reštaurácie v Košiciach?

Príspevok v téme: Lacné reštaurácie v Košiciach?
papanicko12

Ahojky,chcela by som sa opýtať kde v Košiciach sú take lacnejsie restaurácie.hoc tu zijem uz 20 rokov,nasla som asi 2 no aj tie uz dvihaju ceny a ked si chceme s priatelom sit posediet pripadne na veceru,bezne nechame 10 eur ak nie viac(co v nasej situacii je dost za jeden vecer)neviete Košicania co to poradit?

Tyna_Mal

Zdravím a skúšali ste si objednať jedlo cez www.foodora.sk ? Cenovo to nie je také strašné, máte ho rýchlo doma a nemusíte nikam jazdiť. Ja si jedlo objednávam celkom často. Vždy, než končím v práci, tak si niečo vyberiem a keď prídem domov, tak za pár minút zazvoní kuriér a mám večeru na stole :-).

Majo786

Ja vždy keď si neviem vybrať kam sa pôjdeme najesť pozriem na stránke bistro.sk Vždy tam nájdem niečo blízko, alebo zvolím donášku domov, dá sa na tom aj pekne ušetriť, keďže ponúkajú veľké množstvo akcií a aj zľavových kupónov.
-odkaz odstránený-

Lulu2011

no ak sa dvaja najete a napijete za 10 e, tak to nie je vela, pod tu cenu asi fakt nie, maximalne na nejaky trojuholnik pizze, do 10 e, polievka, druhe jedlo (poriadna porcia) plus kolac dostanete v ulicke ako je Keltska krcma a idete este viac dozadu, len neviem ako sa ta restauracia vola

no a ked sa chcete najest do 6 e a nevadi vam, ze to bude v Auparku tak v Sedliackom dvore po 19tej je 50% dole zo vsetkeho jedla, ale pripravte sa na dlhy rad a statie mozno 20 minut :D

looool

A mozem vediet, ktore dve to su? Ja uz tiez neviem kam chodit sa najest za menej penazi, ja nechávam minimalne 12 eur vsade.

hassy

Väčšinu reštík na hlavnej vlastní arab, alebo talian a oni majú všade rovnaké ceny, ktoré sa mi zdajú tak akurát. :)