Jazvicky, pigmentove skvrny

Príspevok v téme: Jazvicky, pigmentove skvrny
gogo_inka

nech hladam ako hladam, neviem prist na to co je na jazvycky po akne a pigmentove skvrny najlepsie a najucinejsie riesenie. poprosila by som, kto ma skusenosti, co najviac pomaha ? som uz zufala a chcem to riesit teraz, ked este nieje silne slnko. akne uz nemam, sem tam mi vyjde nejaka vyrazka, no najvacsi problem su tie jazvycky :( prosim o pomoc a dakujem za reakcie

Betka132

Jazvicky po akne, zalezi od toho ako ich mas dlho a ake su hlboke. Pokial nie su hlboke skor len take zacervenale miesta, tak do roka vacsinou zmiznu aj same. Pokial nie, je na ne dobry chemicky peeling, ale teraz je uz neskoro, uz je dost slnko, musis si pockat do jesene. Na pigmentove skvrny mozes pouzit stavu z citrona, ten zosvetluje. Natieraj si raz denne postihnute miesta, ale vysledky necakaj skor ako za cca 2 mesiace.

seekz

ahoj najprv vyskusaj vsetko od A po Z..ja sommala ten isty problem,ale snazila som sa studovat a studovat az som dospela nazoru ze rossmann.sk vsetko sa da vyriesit..

emiliánaKarl

Ale kalciová masť na pigmentové škvrny? Hahm, to je taká blbosť že až, používam ju ale z iného dôvodu,ale pigmenové flaky za žiadnych okolností neodstraňuje.

ayurveda

na jazvičky po akne,pigmentové škvrny,apod.mám prírodné préípravky zo srilanky.ak chcete ayurveda.skzavinač gmail.com .zaberú každému,bez chémie.