Ochorenie štítnej žľazy a nepríjemný tlak v krku

..anaj..

dobrý deň
vraj je dobrý tekvicový olej s aktívnym organicky viazaným jódom Fortuna Vitae,zvažujem si ho kúpiť z netu,stojí ale dosť veľa,preto by ma zaujímalo,či ho má niekto vyskúšaný...

RNG

Telo potrebuje ziviny, mineraly a nie synteticke chemikalie schvalene ako lieky.
Najhorsie je, ze patent mozes dostat len ked dokazes, ze ta latka predtym nikde neexistovala a ty si ju prvy stvoril. Hra na Stvoritela nie je velmi bezpecna a vovadza do tela latky, ktore telo nevie casto poriadne odstranit, tj sposobia zamorenie.

RNG

Stitna zlaza potrebuje viac jodu, inac ti zacne rast hrvol. To nie je nic noveho, len v poslednych 50 rokov je sustavny tlak proti jodu, absolutne nicim neopodstatneny.
prijem Jodu v Japoncov je vyse 85 nasobok toho, co nam odporucaju za maximalnu davku. A su ako narod relativne najdlhsie zijuci a maju podstatne menej zdravotnych problemov.
Jod sa podiela na vyrobe mnohych hormonov, enzymov a inych v tele a pri priemyselnom zamoreni chlorom(voda), fluorom(zubne pasty a voda) a bromom, ktory dnes pridavaju do mnozstva potravin, tieto vytlacaju jod, preto ho potrebujeme dnes ovela viac, ako kedysi.