búšenie srdca

Príspevok v téme: búšenie srdca
bimmbamm

Dobrý deň, chcela by som sa poradiť o mojom probléme, ktorý sa týka srdca. V poslednej dobe sa mi veľmi často rozbúši srdce, z ničoho nič, pri sedeni pred PC alebo len tak. búšenie sprevádza aj troška sťažené dýchanie a čo ma najviac trápi búšenie cítim aj v ušiach. je to veľmi nepríjemné, ten tlak aj všetko. doteraz som to mávala len párkárt pred spaním ale teraz už aj cez deň, aj 3-5x za deň, vtedy som úplne vykolajená a neviem sa na nič iné sústrediť :( neviem či by som s tým mala ísť k lekárovi...
Dakujem pekne.

ajataka

Ahoj,
chod k lekarovi. Ja som sice nemala presne take tazkosti, ale podobne s busenim srdca a pomohol mi kardiolog, trvalo to sice vyse mesiaca, ale vysetril mi srdce a povedal, ze je vsetko OK, ale mala som vysokoy tep, tak mi dal nieco na upokojenie srdcovej cinnosti a teraz ma uz vyse 4 rokov sleduje, beriem uz iba pol tabletky denne a citimsa lepsie, ovela, aj ked obcas to busenie pride, ale to uz je neporovnatelne lepsie.

ververeka

to busenie moze byt sposobene aj vysokym tlakom. chod k vseobecnemu a ten ta pripadne odporuci na interne. urcite to nezanedbavaj.