Problémy so srdcom

Príspevok v téme: Problémy so srdcom
vypsana_fixa

Uz dlhsie som mala silne busenie srdca. Od konca januara nevie z akych pricin trpim poruchami spanku resp.nespavostou. Bola som s tym u obvodneho ta mi doporucila vysadit antikoncepciu. Teraz je tomu mesiac-ziadne zmeny zatial,vcera som bola na hodinovej infuzke zase problemy so srdcom az na odpadnutie.Stitna zlaza je ok,krv ok,jedine mi doporucili este MINERALOGRAM.Myslite ze moze byt pes zakopany vtich mineraloch alebo prosim kto ma nejake skusenosti...zufalaa...

Klauduš

Dobrý deň ja by som sa chcela spýtať ked som bola mala zistili mi dierku vsrdci presne pravom aj lavom komore uzatvorili my kateterom tak ze katetrizacny uzaver ...teraz som chodim novemu gynegologvy a on mi povedal že nemozem bravat antikoncepciu ktoru uz berem budu teraz 3 roky ..ze by som mal ist endokrinolgovy aby som nemusela bravat atik lebo sa mi moze v zile nasta zrazenina krvy a mozem zomriet je to pravda ???

house

Mineraly su dolezite pre cinnost srdca vo vyvazenom pomere, hlavne horcik (Mg). draslik.Nedostatok alebo nadbytok moze sposobit tachykardiu.V dnesnej dobe byva
tachykardia castym prejavom neuroastenickeho syndromu, dan za dobu a stres v ktorom zijeme.Treba si urcit priority, co je v zivote najdolezitejsie.(zdravie,stastie, pokoj).Pomahaju sedativa.

majanova

ach, jaj! take trapne, aaandy + miki12345!!! ved hned vsetci vidia, ze je to ta ista osoba. jedna hodi reklamu a druha ju pochvali. tak sa to nerobi, to neprinasa ozajstny efekt. skus zacat pravdou a uvidis, ze sa ti bude darit hubu reishi predavat so ziskom. dobre veci patria do ruk dobrym a cistym ludom.

miky 12345

chcel by som poďakovať AAANDY za to že mi poradila a pomohla z mojim problémom helikobakter pylori,mal som ísť na operáciu žalúdka,lebo lekári povedali,že sa to liečiť nedá,viem že to nieje problém čo sa týka srdca ale tá pani tú píše, chce pomôcť ľuďom ale tí ľudia nemajú záujem čiže je to zbytočné písanie a radenie,nevážia si svoje zdravie.ja som začal užívať tú hubu reishi,čo o nej píše a ako som nemohol jesť dokopy nič,teraz po 4 mesiacoch užívania som jedol aj slaninu a klobásu a je to super nemám žiadne žiadne žalúdočné problémy,preto to môžem skutočne doporučiť.

pj

Preventivne skus brat magnezium a hlavne pi vela vody.

Ja obcas mam taky cudny pocit, niekde ako je krcna jamka, akoby som sa zlakol, neviem to popisat. Ale prvykrat ako sa mi to stalo ma napadlo, ze je to od srdca. Je? Zatial mi to nevadi, ale sa bojim ci sa to nemoze zhorsit.

vypsana_fixa

Dnes som bola na odbere krvi-na ten mineralogram... v aprili idem na Echo...ekg mi robili vsteko ok..
no ked aj to mi hvooria ze mozno aj psychika ale j a si to enjak neuvedomujem...a ano pomaly stale odvetdy sa zacinam kontroovat a amvam presne take iste stavy ako ty.je to dost neprijemne..:(

usmev:)

vypsana_fixa, podla mna to bude skor nieco psychicke.. sudiac podla toho, ze si absolvovala skoro vsetky vysetrenia a vsetko je ok.. a tie pocity, ktore si popisala vyssie, aj to na to sedi.. nezazivas stresy? alebo nestalo sa Ti, ze Ti raz nahle prislo zle a odvtedy sa bojis, ze sa to zasa zopakuje?
ja mam panicku poruchu a tiez mavam stale nejake problemy so srdcom.. aj maly stres sa mi odrazi busenim, velakrat citim silne arytmie, ptoom mavam aj take rozne ine pocity okolo neho, raz, ze mi bije, raz nebije a podobne.. tak isto aj ten pocit na odpadnutie, to je tiez dalsi priznak.. no a je ich samozrejme viac.. je to vsetko psychika.. a tym, ze sa clovek boji, zacne sa pozorovat, si to len zhorsujes a este viac to preziva..
ako sa Tebe presne prejavuju tie problemy? a u kardiologa si bola - EKG a pod mas absolvovane?
este mi napadlo - netrpnu Ti aj koncatiny?