ludia čo si o tom myslíte?

Príspevok v téme: ludia čo si o tom myslíte?
ninane

..po nejakom pol roku som sa prvykrat stretla s bývalim v takom zmysle, že sme boli sami a rozprávali sa, dosť dlho, no on mi potom powedal ze vždy ma bude mať viac rad ako kamaratku, a potom ma objal, začal ma hladiť po tvari, chrbte, stale sa mi pozeral do oči, a z objatia ma nechcel pustiť asi hodinu, a ked sme sa bavili o tom ako to medzi nami bolo hned po rozchode, povedal že po tom čo sme sa rozišli nikdy na mna nemyslel ani som mu nechybala, lenze ja ked som mu tie objatia tak dlho opatovala, tak preto lebo som stale niečo citila, ale čo si myslíte o nom?

ninane

mmm to ze ma na mna slabost, to viem, to mi uz raz povedal...lenže vtedy sa tak nespraval ako by mal slabost.. v tu chvilu bol taky iny, ale tak dakujem :)

Weva

suhlasim s veronikou - asi ta ma rad a ma na teba slabost a si fajn baba ... ale - asi ma i chut ist na istotu a vychutnat si tvoju blizkost, mozno se - lebo vidi ze na neho mas slabost... Nesla by som do toho, uak by to myslel vazne skutocne by ti dal najavo ze ta chce spat... toto sa mi vidi skor ako taka pekna nostalgia. A to Ti moze len ublizit

veronika1211

spomienky, lutost, chut na sex... chvilkova zalezitost a potom by prislo to co predtym. je to tvoje rozhodnutie, ale ja osobne by som sa uz nevracala. ked razz rozchod, tak definitivny a chalan nech lutuje ked zisti ze to bola chyba.

smajliQa

no akoze tak ja nechapem, ze preco ta vlastne objimal a hladel ti do oci a preco vobec toto vsetko??? ako fakt mi uplne uslo o co tu ide.. tak ked k tebe uz nic neciti, tak naco to vsetko robis,??? zabudni.. raz tam bol rozchod... a hotovo...