lodicky :)

Príspevok v téme: lodicky :)
topanocka:)

Caute baby, prichadza jar a s nou aj sezona lodiciek :D zaujimalo by ma,ze ci nosite lodicky a ak ano, ako to riesite pri nakupovani? Lebo ja mam taky problem,ze ked si chcem kupit lodicky tak 38-ky sa mi vyzuvaju,ale 37-ky ma dost tlacia. Ked si kupim 38 tak v nich potom neviem chodit a riesim to tak,ze si na ne dam urobit taky pasik z vrchu,aby mi to drzalo nohu. A ked si kupim 37-ky,tak tie mi vacsinou stoja v skrini,lebo ich nenesim,lebo ma strasne tlacia a neskutocne v nich boli noha. Ako to riesite vy,baby? Ked si kupite lodicky su vam vzdy presne? Alebo si radsej kupite mensie a oni sa "roztiahnu"? Asi od veci tema,ale vazne ma to zaujima :) Taky pekny den prajem :)

Anetulienla

topanocka :) nevies mi poslat foto ako vyzera taky dorobeny remienok??? lebo ja si to chcem dat spravit ale neviem si predstavit na lodicky toto :
na anet.papayova@gmail.com DAKUJEM!!!

kikush

Moj problem:) Ja ma tiez nohu 38, ale lodicky c.38 su mi vzdy velke tak si kupujem 37, tie sa mi po case roztiahnu a je to ok. Ale ak ma 37 prilis tlacia, vtedy ich radsej nekupujem, nechcem riskovat, ze mi budu stat v skrini.

batavya

Ja kupujem ale take, co maju aj trocha tu platformu, ci ako sa tomu povie, ze su trochu vyvysene, takze ten opatok v skutocnosti az taky vysoky nieje.
Ja som zase videla v Bata letaku take fajne kvietkovane, ale uz take sandalove, tak sa na ne chystam. Hmm, farebne lodicky nam asi niesu sudene :(

topanocka:)

Ja tiez nakupujem v humanic a niekedy v rene, ale to su skor take vynimocne situacie. Lebo vacsinou take lodicky ako by som si ja predstavovala, tak take nemaju s remienkom :) Aj v John Garfield som pozerala a videla som tam par takychto lodiciek,ale mali fakt brutalny podpatok :) Ako pises mozno aj 12 a aj viac cm:) Mne staci takych 8 max 10,ale viac uz nezvladnem :)

A jop, remienok si davam robit v opravi obuvi, ale to tiez trvalo dlho kym som nasla taku obuv kde su ochotni mi to urobit. Ale som spokojna,zatial vzdy mi to urobili skvele a aj to vyzeralo super :) Len blbe je,ze vacsinou si remienok davam robit na take jednoduche lodicky...napr. obycajne cierne kozene a pod. Ale ked si chcem kupit nejake vydumane,napr. farebne,tak to mi uz nevedia tak dopasovat k tomu aby to vyzeralo ako ich sucast. Aj teraz som videla take pekne lodicky v sebastiane,take decentne kvietkovane :) Ale k tomu by mi urocite envedeli dopasovat dajaky kvietkovany pasik,takze ich budem asi len obdivovat vo vyklade :P

veronika1211

tie mokre ponozky su skor na kozene topanky. ale na roztiahnutie inych kludne postacia aj hrubsie suche ponozky.

batavya

Ale zase ja niesom velmi lodickovy maniak, asi aj kvoli tomuto, mam doma len dva pary. Ja sa vyburim vacsinou v lete na sandaloch :)

batavya

Teraz som si kupila v John Garfield, maju 12 cm opatok, ale zase ja kupujem stekle, bo som malicka, takze mne to nejak nevadi. Potom este v Humanic sa da niekedy natrafit, aj ked vacsinou cierne. Ja som zase nevedela, ze sa da dorobit remienok, to kde, v opravovni obuvi? A ty kde nakupujes? Aj v Peacock ( dufam ze som to dobre napisala) mavaju celkom pekne

bambulik89

bibba:

no ja mám lodičky veľk. 35 :), inak nosím topánky 36. U mňa sa dosť smejú akú malú nožku mám :D ale tak nevadí, vzhľadom na moju výšku 160 je to akurát :) celá som maličká.

topanocka:)

batavya:tak aspon nie som jedina co ma taky problem :)...inak kde si kupujes lodicky s remienkom? lebo mne sa zda,ze co sa takychto lodiciek tyka,je vyber dost obmedzeny...vacsinou maju len take skaredsie lodicky remienok,take s nizkym opatkom....alebo take brutalne vysoke...ale taky ten stred malokedy. Ja si remienok dam vacsinou dorobit,ale nie vzdy sa to da :( + stoji to dalsich 10 eur