knihy

AnOnYm98

Krstný otec,Majstrovská hra,Klient,bavia ma knihy od John Grisham či ako sa to píše,chatrč som ja nečítala ale čítala ju setra a vraj začiatok bol velmi zaujímavý aj napínavý také knihy by ma bavili ak poradíte niaky typi ,ale potom sa tam len tozprávali a vraj ju to potom vôbec nebavilo ale divila som sa lebo tam písali samé chvály,poradíte?

kikush

Sara Gruenova-Voda pre slony posledna mnou citana a velmi sa mi pacila. A potom pre mna klasika Dominik Dan a zboznujem knihy od Tvrtka Vujity.

sara24

knihy Malcolma Gladwella, zaujimave citanie, vysvetluje rozne veci zo zivota, podklada mnohymi vyskumami a skusenostami, odporucam:)
ak mas moznost odporucam citat v originale

jahodka123

D. Dán má dobré knihy - nebudem menovať, lebo sa mi páčili naozaj všetky, ktoré mi prešli rukami a tak isto D. Brown. K tomu Dievca co malo rado Toma Gordona, to mna napr moc nebavilo. V podstate tam išlo len o to, jak bludila v lese a všetko, čo sa dialo, boli len jej haluze.. A ešte mi tam na nervy išlo aj to,že cez dve strany bol opis jedného stromu.. To ma dožralo :D ale inak S. King super tiež

veronika1211

Citala som Dievca co malo rado Toma Gordona a naozaj velmi dobra kniha. Nemohla som sa od nej odtrhnut.
Dakujem, alle :)

Ve

more dobrých kníh,
Hvoreckého - Plyš,
Peter Stamm - Agnes, Neznáma krajina,
Tolstoj - Vášnivé novely,
R. Jašík - Námestie sv. Alžbety,
E. Tolle - Sila prítomného okamihu,
P. Sibyla - Niečo o orchideách,
Elfriede Jelinek - Milenky,
H.Hesse - Siddharta,
Čechov - O láske,
U.Kovalyk - Žena zo sekáča
H.Kureishi - Intimita

vevericka

no ono nie kazdeho zaujme horalske tvrde prostredie..ja tu knihu mam rada a ani neviem preco..ide z nej nieco pozitivne:)

veronika1211

vevericka, na knihu vecne spievaju lesy pozeram vzdy ked som u rodicov :)
pred cca 5 rokmi som ju zacala citat a mam dojem ze ma nezaujala, ale mozno jej skusim dat sancu :)