Ja ho velmi lubim , no on už asi nie .. :/

Príspevok v téme: Ja ho velmi lubim , no on už asi nie .. :/
Lenka1266

Po 1. mám 17r .. Dovtedy som absolutne neposznala lásku ,pripadalo mi čudné ako sa niekto môže tešiť alebo trápiť pre opačné pohlavie , nikdy som to nechápala , až kým som sa aj ja nezalúbila ... Bolo to celé krásne , nechodili sme spol , ale vyzeralo to tak ... Trávili sme najviac času , bolo to niečo krásne , ale nechodili sme spolu ... Ja som sa donho strašne zalúbila a pretrváva to .. No on mi už ani nenapíse,netrávime spolu ani volné chvíle , píse si s inými .... neignoruje ma ale vidno že sa uuz o mna vobec nezaujíma .. mna to strasne bolí , najmä ked vidím že na FB nieco okomentoval inému dievčaťu .. :/ co mám robiť ? .. ja viem že časom to prebolí , ale neviem kedy , je to moj spolužiak som 2. na strednej .. :/

lenka1266

lenulik: dakujem a Fb mám ale nechcem ho tu velmi vystavovať , tak som si urobila pokec .. moj NICK je : lenka939393

o_o

Mala by si sa o tom s ním porozprávať.. Tiež poznám niečo podobné. Som si kadečo domýšľala, no nakoniec vysvitlo, že to bolo úplne celkom inak..
Na rovinu sa spýtaj, prečo to už nie je také ako predtým a povedz mu, že ho máš rada. Podľa mňa s tým nemáš čo stratiť už. Naopak, môžeš len získať.

lenulik123987

čuj moja, nemáš nahodou pokec alebo facebook ? :D nemám problém pisat o takých to veciach s tebou :D nemáš zač, rada pomožem ... a preskákali sme toho už vela, nemám dovod ti to neprezradit,nieje to tajomnstvo :P

lenka1266

lenulik : ahoj dakujem ... som rada ze prispievate .. a cež čo také ste presli ? . prepác ze ma to zaujíme , ale chcem len vedieť že niesom sama :D

lenulik123987

Skús si s ním pokecat ... tak celkom rozumne, že čo alebo ako ... či by chcel niečo riešit a tak, a ak povie,že nemá záujem vykašli sa nanho .. mám priatela už rok aj 4 mesiace ! aa už sme prešli cez hocičo ! :) Držím palce ! :)

ludka12

Laylla : áno ja som si to vždy myslela , lenže on je iný (hoci viem ze vseci su rovnaký) .. My sme spolu ani nechodili , len obaja sme boli do seba zalúbený a on zrazu pomaly prechadza a lubi moju naj. kamosku .. :( je mi to luto lebo ho velmi lúbim , bol iný a taký dokonalý .. Ani nie vzhladom ale povahou :)

Laylla

Kašlite na chalanov, oni aj tak v tomto veku chcú len niečo na "pár dní" ..teda väčšina, česť výnimkám :) na mňa sa vykašlal nedávno chalan po 3 mesiacoch a postupne na neho zabúdam tak že sa venujem blogovaniu na nete, počúvam hudbu , pozerám veľa filmov .. po 3 týždňoch som ne neho prestala myslieť :)

ludka12

Och mám rovnaký problem , mám 16 :/ :(
ale o to je to bolestivejšie , že zo mňs presiel na moju skoro najlepsiu kamratku :/ ale ja ho milujem