jeho kamarát mi ukradol priateľa

Príspevok v téme: jeho kamarát mi ukradol priateľa
kamila550

Ahojte, mám trošku možno dosť hlúpy problém, ale nedá mi to pokoj a neustále sa nad tým trápi. Chodím s priateľom ani nie rok..teraz v apríli to bude rok. Predtým sme si cez deň v kuse písali a aj keď som mu napísala hneď odpísal, večer pred spaním sme si vždy písali dobru noc a také, v kuse chcel byť so mnou aj sme sa kvôli škole veľmi pohnevali, lebo ja som sa chcela učiť na zápočty a skúšky a on mi robil scény, že nechcem byť s ním a že kašlem na neho a teraz posledné tri týždne sa to zmenilo. Začal s kamarátom robiť vstavané skrine a kuchynskú linku jednému pánovi a zrazu ako keby sa zmenil a na mňa postupne zabudol. Už sme si prestali tak intenzívne písať..aj keď mu napíšem tak mi odpíše po 5 hodinách alebo zavolá respektíve sa neozve vôbec, a vyhovára sa že mal veľa roboty a nevedel sa odtrhnúť (lenže predtým prečo mi vedel tak rýchlo odpísať), večer mi už dobrú noc ani nepíše a pritom aj skôr sa vypýtal z roboty a vôbec sa neozval a keď som prišla na net, tak on na FB prihlásený a mi rýchlo napíše, že som sa ukrátila o smsku...ale keď sme boli v nákupnom centre tak tam vedel hneď odpísať kamarátovi na všetky smsky a nečakal 5 hodín...a tiež mi napíše, že ide už spať a na FB o 1:03 ešte má komentáre všade tade :( ....dokonca teraz išiel pozrieť auto do Žiliny tak som sa tešila, že pôjdeme spolu na malý výletík..tak večer mi napísal, že pôjde s kamarátam a je rád, že nepôjde sám a že večer príde po mňa a budem spať u neho ...trošku ma to zabolelo teda veľmi....veľmi ma trápi, že už nemá taký záujem o mňa :( ...je to normálne??? čo mám s tým robiť?? veľmi ma to trápi?? je to normálne že mi v tel povie,že už ide spať a keď sa prihlásim na FB tak je tam??? aj po hodine čo mi volal??? a keď mu to hovorím, že už kašle na mňa tak mi odpovie, že nemám do neho hučať :( čo mám robiť?? ako mám zvládnuť túto situáciu?? mám to dusiť v sebe?? alebo hučať do neho až kým sa nerozídeme??

ta3

rozhodne nehucat, neobmedzovat a viac doverovat, je normalne, ze okrem Teba ma aj kamaratov, s ktorymi tiez travi nejaky cas, milovat neznamena vlastnit, ponechaj mu priestor aj na kamaratov, keby travieval cas s inymi dievcatami, to by bol dovod, aby si sa znepokojovala, ale ziarlit na kamarata?, to je detinske, nekontroluj ho tolko, nevycitaj mu kamarata, lebo ho stratis

Filipka15

A co keby si skusila taktiku, ze tebe nezalezi az tak na nom? Viem,je to tazke,ale skus to...obcas mu nezdvihnut mobil, neodpisat hned, nepytat sa= nezaujimat sa,kde bol, s kym,preco,zaco... ak mu na tebe zalezi, tak sa zacne viac snazit, ale ak nie, tak sa ti len potvrdi to, ze to medzi vami asi speje skor ku koncu...Drzim ti palce!