Novinka v DM- Catrice?

Príspevok v téme: Novinka v DM- Catrice?
Nephilim

Bude nová značka šminiek, myslím, že sa volá Catrice,alebo tak nejako:-) Skúšali ste ju niekto? Ja ešte nie, ale skúsim v najbližšej dobe. Neviem, kde všade ju majú, ale od zajtra ju určite budete môcť kúpiť v DM v BA v Tatracentre:-) Tak sa tu môžeme podeliť o dojmy z nej:-)

Zara.p

Tu linku v pere od esence mám a podľa mňa je dobrá vydrží celý deň vôbec sa nerozmazava, pritom tá čierna trblietava čierna dlho nevydrží.

Laura89

ahojte baby,,,ake mate skusenosti s tekutou linkou Essence...napr s takou vodeodolnou.? vydrzí napr.pobyt pri vode ..vo vode:) v lete

a zevraj je essence aj taka v pere ...?? s nou mate ake skusenosti.. dakujemmm pa

alebo je lepsia kozmetika Catrice?:)ak ste ju uz niekto vyskusal..
................dakujem ....................

dolce

bola som náhodou včera v tatracentra a kúpila si lak na nechty so smiešným názvom č. 390 easy peasy, lemon squeezy! už ho mám druhý deň a stále drží, tak som veľmi zvedavá, ako dlho ešte...

Strawberryca

mna zaujala dizajnovo ze vyzera luxusne teraz ako citam ze je z jednej firmy ako Essence ma to trocha odradilo lebo Essence velmi nemusim..ale urcite nieco od Catrice vyskusam :)

lochness

citala som kdesi na nejakom Essence fore, ze Catrice je jej 'vacsia sestra' kedze tuto znacku vyraba rovnaka spolocnost Cosnova.. nejake baby zo zahranicia, ku ktorym sa uz dostala, pisali ze vraj je dobra, taka jednoduchsia, elegantnejsia (Essence je skor pre mlade baby), tak som tiez zvedava co to bude :)