potrebujem priatelku pri chudnuti, s ktorou to spolu zvladneme.

Príspevok v téme: potrebujem priatelku pri chudnuti, s ktorou to spolu zvladneme.
sawanita

mam 23 rokov, 60 kg, 168 cm. momentalne mam dostatok casu na seba a tak som sa rozhodla trosku zhodit. problem je v tom, ze samu ma to nebavi. nikdy sa mi nepodarilo schudnut ani len kilo. potrebujem niekoho, kto ma pevnu volu a bude spolu so mnou chudnut. budeme si vymienat skusenosti, rady a navzajom sa podporovat. ak ste na tom priblizne rovnako ako ja, napiste mi prosim vas email a ja sa vam ozvem.
tesim sa!

marlenka 11

Airam7, sawanita, ja som priamo z beluše nechcela som to písať skor lebo som myslela že to nebudete poznať :D ja sa už teším ked bude konečne teply čas na korčulovanie popri vahu od nas z beluše až do puchova :)

Airam7

ahojte baby y tn kraja, ja som tiez z okr. pu, tak sa k vam pridavam, chcem schudnut takych 6 kg, uz som zhodila cey 2 kg, a cvicim doma, ak chcete napisem na mail.

sawanita

to som rada, ze ste sa este ozvali. uz som to vzdala a vcera som sa naladovala sladkym:(
ale dnes som si nakupila potraviny na cely tyzden. tie suche polystyreny, zeleninu, jogurty a urobila som si domacu fitnes tycinku: tvaroh, ovsenne vlocky a trochu hrozienok. piect pri 180 stupnoch. a veru to dost zasyti.

ja doma nemam ziadny pristroj na chudnutie. vsadila som na zumbu. stiahla som si z netu.
marlenka11- od puchova to mam asi 14 km. mozeme si pisat emailom, alebo cez icq ak chces:)

Bibko

Aj ja potrebujem surne schudnut, po porode mi ostalo 16 kg a budem rada, ked tu niekoho najdem. ani mna to moc samu nebavi a do fitka nepojdem, mam doma bike a orbitrek..

Feliss

Baby, aj ja uz chudnem, ale len 4 den, moj ciel je 5kg dole..Nakolko pre rokom o takomto case som mala 58kg, co pri mojej vyske 172cm je akurat, teda, bolo akurat:( ..Po lete , kedy som robila v stanku = strava nepravidelna a mastna(co ine v stanku ako hranolky , burgery klobasky no hruuza ) som pribrala na 66kg..Teraz mam nejakych 63-64 a chcem dat dole 5-6 kg...Obmedzila som stravu pre zaciatok, a ked bude o nieco teplejsie hor sa na korcule :D drzim Vam palce..