Sny s bývalou

Lukky

Ľudia zlatý poraďte aj mne.
Pred dvoma rokmi som sa rozišiel s mojou bývalou. Mal som ju viac než rád, ľúbil som ju viac jak trebalo. Prečo sme sa rozišli si môžeme za to sami, ale po rozchode som mal veľmi tažké obdobie. Časom som na ňu zabudol. Je tomu viac než polroka čo som ju náhodou stretol v meste, bola s dvomi holkami ktoré som nepoznal tak i myslím že to boli jej kolegyňe. Všimla si ma a chcela asi niečo odomňa ale ja som len prešiel okolo a tváril som sa že ju nevidím. Od toho dňa sa mi s ňou stále sníva. V každom sne je ona a neže bi sme spolu sexovali ale tie sny sú rôzne. Čo to znamená?! Počarovala mi tá bosorka jedná? Alebo čo ma to znamenať?

arosman

Mohli by ste mi poradiť prosím?? po necelom roku sa mi začalo snívať opäť o bývalej už asi týždeň možno viac o nej sníva... takto sa mi o nej snívalo keď sme sa rozišli len s tým že som ju stretával a hovorila mi, že chce byť opäť so mnou, v tom sne, a ja som jej povedal, že sa to už neda... a teraz opäť.. a pritom ani na ňu nemyslím ani mi nejak nechýba tak ja neviem vkuse nad tým rozmýšľam tie sny sú ako živé.

tralalalal

ty mas pravopis, vravi sa Do ameriky nie isiel som pracovat v amerike.
Vyzera to tak, ze si sa asi nevyrovnal s rozchodom medzi vami dvoma a stale ju velmi lubis. Sny pochadzaju z podvedomia. Niesi vyrovnany s rozchodom a mas pocit podla toho sna, ze si tam v zamori zacala s najakym inym muzom, co nieje pravdaze vylucene. Preco vlastne spolu nekomunikujete?

Marinov

ahojte pride my to trošku trapne no čo už možno niekto bude vedieť poradiť prečo..tak snivalo sa mi o mojej byvalej čo už 3 roky nekomunikujem chcela na mňa zabudnuť žije v amerike NY ,no sa mi snivalo že som išiel hladať pracu v amerike a odrazu sa mi začalo spominať ňa na nu o to že sa vydava za niekoho koho som ešte ani nevidel ale navzajom ked som ju stretol pozrela sa mi do oči a ja som sa zblaznil a pobozkal som ju no v tom prišlo pesnička all time low Break your little Heart pesnička o nenavisťi zrazu som sa zobudil a mal som velmy zlu naladu a chcel sa mi plakať a neviem čo si o tom sne mam myslieť prosim trapne Komenty si nechajte pre seba dakujem za pochopenie bol by som vdačny za aky kolvek napovedu alebo nazor.a dalšia vec nebavim sa snou vobec som na nu nemyslel ale dneska mi to prišlo neviem čo robiť prosim seriozne zufalo potrebujem pomoc bol by som v dačny.

Mlancer

no to nie su nočne mory. skor prijemne sny :D. vazne ma to mrzii ten rozchod. no ja by som sa možno aj chcel dat dokopy ale ona asi nie.