Antikoncepcia Maitalon - vyrazky

Zirafa

Ahojte,zacala som uzivat Maitalon(pred tym som este nebrala ziadnu antikoncepciu) riadila som sa presne pokynmi,ktore som si precitala. Menstruaciu mavam max.7 dni,no momentalne ju uz mam 9 den s takou intenzitou ako v 3 dni,dokonca zacinam mat dojem ako keby mi zacinal dalsi Neviete mi povedat,coco mam robit a ako dlho to este moze trvat?.

Vierocka1989

ahoj, ja tiez beriem Maitalon no som s nim velmi spokojna.. Bolo pre mna dolezite hlavne nepribrat a to som povedala aj doktorke... praveze sa mi zda ze som z neho aj nejake kilko dve dala dolu a spevneli mi prsia co je celkom fajn :) co sa tyka padania vlasov tak mi nepadaju vobec, ale padanie vlasom nema preco suvisiet s hormonalnou antikoncepciu mozno si bola v strese alebo zmena obdobia... netreba to hned hadzat na antikoncepciu... inak ked zacinas brat HAK treba aj nejakz mesiac dva na nej vydrzat aby si na nu telu zvyklo...

andrejka133

Predám jeden blister Maitalonu 8e.
Kontakt: andrea.sukelova@centrum.sk (odpoviem v ten deň)
Prípadne osobný odber v mestách Prešov- Humenné- Vranov N. Topľou..

NufNuf

Čaute baby....predám 2 blistre Yadine originál s príbalovým letákom, s krabičkou a púzdrom za 20 EURO (dokopy). Podobne mám aj Maitalon 2 blistre, tiež s originál krabičkou, príbalovým letákom a púzdrom za 22 EURO (dokopy). Ak máte záujem, tak kontaktujte na ewikka@orangemail.sk. Prípadne na mobil: 0944 024 236. Ak osobný odber, tak najlepšie Trnava alebo Bratislava.

Lusya

ahojte predávam 2 blistre Maitalonu zo zdravotnych dôvodov. Lepšie ich niekomu dať akoby mali niekde iba stáť. Cena je 23 eur už aj s poštovným. Pre bližšie info e-mail: lusya20052@azet.sk. Ďakujem:)

zuzu6767

moj názor.. načo to berete ak to robí provblémy?? ja beriem maitalon už za chvílu rok a pohodka nepribrala som ani g a ani pleť nič.. síce som ani nič nemala, ja toberiem čisto iba ako ochranu.. len jediné čo mám zmenu je moja náladovosť.. nič viac.. :)

ivka88

Chcem sa opýtať beriem Maitalon už 3 mesiac a mám strašnú plet pred tým som mala len trošku akné a teraz ovela viac, tak sa chcem opýtat po akom čase by to malo ustupit????? ďakujem

jjuditkaa

Ahojte, chcem sa opytat,pretoze neviem co robit. Uzivam Maitalon pravidelne, este som neriesila problemy s vynechanou tabletkou alebo vracanim..no..az teraz.
Tabletu som uzila o 21.oo .. a asi hodinu,dve nato, som zacala mat neskutocne bolesti zaludka a vlastne celeho brucha. O 2.o6 rano som potom zvracala (cista zaludocna stava,lebo vecer som uz nejedla, len sa napila mrkvoveho dzusu)...napila sa vody a cca o hodinku nato zasa ma naplo,a islo to von. Potom som uz nezvracala a je mi relativne dobre.
Chcem sa poradit,ze ci to nechat tak..tableta sa vstrebala i ked mi bolo zle..alebo radsej zobrat tabletku dalsiu a zacat 7 dnovu pauzu o den skor..alebo uz zacat so 7 dnovou pauzou teraz...lebo mi ostavaju 4 tabletky do konca blistra. Styk s partnerom najblizsie 3 dni urcite nebude,
Dakujem za akukolvek odpoved a pomoc