idem chudnut !!! pridate sa ? Mliečna dieta

Tany

stihlik... ahoj môžeš sa kľudne pridať k nám... my už držíme 7 deň, morálna podpora je veľmi fajn :) Ak máš záujem napíš :)

stihlik

no tak držim ju 3den a mam dole -2kg
tiež s abojim toho že ich naberiem naspet no vyhovuje mi ten nalinkovany režim že viem čo kde a kedy !!! 90dnovka je moc zdlhava premna neviem....jasne že aj cvičím a po skončeni diety budem cvičit este viac nech sa kilečka nevracaju... a 7.5 idem na svadbu musim yt krasna :-)
DRŽTE PALCE !!!

smajliQa

cicuska... :D:D presne... ja ked som prvy krat drzala tuto dietu co je veeeeeelmi velmi davno, odvtedy vajcia nenaaaavidiiiiiiiiiiiiim!!!!!!!!!!!!!!

cicuška

nechcem ťa do chudnutia odradzať,ak maš volu len sa do tej diety daj,,,
ale ak je to ta čo myslim ja/držala som ju 2x/tak po tych 2tyž. som už mlieko a vajcia,nemohla ani vidieť čo ma s nich napinalo a šunka mi robi zle dodnes:)))ak si mysliš že schudneš 5kil,tak hej da sa,ale ked prejdeš na normalnu stravu maš ich do mesiaca späť,možno aj skor,,,ked už chceš chudnut daj sa na 90dnovu tam aspon nehladuješ,a vidiš vysledky

stihlik

od 21.3 do 2.4 mliečna diéta aj s cvičením !! mám 175cm a hnusných 80kg z čoho mi idu zimomriavky po chrbáte mi idú zimomriavky z toho :-/ tak na začiatok aspon -5kg ....
pridajte sa .-) NECH SME DO LETA KRÁSNE :-)