Sex so starsou zenou.

eklhaft

trineo vs rebelin

Najskor som osudzoval rebelina , ale trineo , zda sa mi , ze Ty si az tak citovo zalozeny , ze by si mohol robit heterosexualneho eunucha , tymto ale nepodporujem rebelina. Chlap je chlap a k tomu patri laska aj city , ale poriadna je...cka patri aj k citlivemu cloveku ,ale Ty z toho robis ako by si bol uz za vodou vo Straznej vezi. Nechcem Ta urazit , ale ja som ku svojej priatelke tiez nezny a citlivy ,takysto ona ku mne ,ale ked sa stretneme na milostnom bojisku ,koncia vsetky hranice. Viem ,prepacte trochu som odbocil od temy.

ta3

Trineo, Ty si muz?, lebo ak ano, napisal si to tak krasne, ze keby som nebola zadana, veru aj ja by som Ta chcela spoznat, moralka ide prudko dolu vodou, ale som Tvojim prispevkom velmi potesena, ze este existuju ludia, ktori uznavaju prave hodnoty ako je laska, vernost a pod.

ta3

Trineo, Ty si muz?, lebo ak ano, napisal si to tak krasne, ze keby som nebola zadana, veru aj ja by som Ta chcela spoznat, moralka ide prudko dolu vodou, ale som Tvojim prispevkom velmi potesena, ze este existuju ludia, ktori uznavaju prave hodnoty ako je laska, vernost a pod.

trineo

Korpiklaani,
čisto sexuálny vzťah nemôže človeka dlhodobo naplniť, t.j. urobiť šťastným. Ide o krátkodobé "naplnenie" niečím, čo ho v konečnom dôsledku stiahne ku dnu. Človek nie je iba telo, má aj city, dušu, srdce a tie budú trpieť, aj keď ich telo bude silou-mocou presviedčať, ako sa majú super, lebo ono si užíva. Sex bez lásky degraduje človeka. A hovoril si o čisto sexuálnom vzťahu a nie o partnerstve, lásku si nespomínal. Alebo túžiš po tom, aby si miloval a bol milovaný staršou ženou?

A či to naozaj neuráža dôstojnosť človeka? Čo si o takej žene skutočne myslíš a čo myslíš, ako by o Tebe myslela ona? Stačí, keď si prečítaš niektoré reakcie v tejto téme - Bezz je ukážkový príklad. Nie je to o láske a už vôbec nie o úcte k druhému. Celý sexuálny vzťah je o vlastnom sebectve, chcem si užiť a toho druhého k tomu využijem a ešte o ňom aj vulgárne zmýšľam. A vulgárne zmýšľam aj o samotnom pohlavnom akte - viď slovník v tejto téme.

Pohlavný akt má dvoch ľudí spájať, vytváriť ich vzájomnú jednotu - jednotu v srdca a duše, ktorá je vyjadrená jednotou tela. Človek dáva seba, aby urobil toho druhého šťastným. Sexuálny vzťah nechce jednotu a nechce šťastie druhého, chce len brať a nie dávať. Používa toho druhého len ako prostriedok na vlastné uspokojenie. To je pod našu dôstojnosť, tak isto ako uspokojovanie sa pri pozeraní porna.

Pýtal si sa na názor - a to je môj názor. Nikoho neodsudzujem a vôbec nezávidím tým, ktorí takto žijú. Ak sa preto rozhodneš aj Ty, musíš rátať s tým, že vlastná žiadostivosť Ťa skôr či neskôr ovládne tak, že sa už nebudeš cítiť slobodným, ale naopak jej otrokom. To je ten vyššie zmienený trest.

A nemyslím si, že by v Novom čase uverejnili hoci len časť z vyššie uvedeného.

Korpiklaani

trineo

este snad tolko, ze to tvoje psychologizovanie takehoto sexualne vztahu tym sposobom, ako ho ty ponukas, mi velmi pripomina odborne periodika typu Novy cas.

Myslim, ze ak pre jedinca existuje sirsi "interval spravnosti" v sexe a nie je sputany skrupulami, tak asi si sexualne zije lepsie, ako niekto, kto ma podobne fantazie, pri porne s podobnym zameranim doma masturbuje, ale jeho pokrytecke puritanstvo mu neumoznuje skutocne a autenticky sexualne zit. Ked mas 40 a pritahuju ta patnastky, je to tvoja vec. Ak ta pritahuju styridsiatky, je to opat tvoja vec a ked sestdesiatky, je to opat tvoja vec. Ak dokazes svoj sexualny zaujem a chut aj naplnit, tak ti blahozelam. Ale ak nie a ak tvoje "superego" alebo "vnutorny rodic" ti ich naplnaniu brani a toto su nevedome pohnutky k pisaniu odsudzujucich reakcii, tak potom tvoje hodnotenie je velmi blizke... no... zavisti... a myslim, ze prave zavist je cimsi, co cloveku na dostojnosti moze ubrat.

Korpiklaani

to Trineo:

preco si myslis, ze sexualny vztah nemoze dvoch ludi naplnat presne tym, co od neho ocakavaju, t.j. sexualnym vztahom? Trebars aj ked je ten vekovy rozdiel vacsi. Preco si myslis, ze sex nemoze priniest spokojnost prave v tom, v com starsia zena moze mladsieho muza, ale v prinicpe akakolvek zena akehokolvek muza (ked sa bavime o heterosexualnom pare) pritahovat? Preco si myslis, ze naplnenie sexualnej tuzby berie ludom dostojnost? Ak akykolvek sposob sexualneho spoluzitia vyhovuje obom, je podla mna dobre, ked su ludia spokojni a sexualne si ziju tak, ako im to vyhovuje. Neredukujem partnersky vztah len na sex, ale ked sa dvaja na to daju trebars aj len preto, ze len ked prejdu okolo seba, tak citia naval energie od pasa nizsie, tak je to podla mna v pohode, ze sa taki dvaja nasli. Preco by to malo znizovat ich ludsku dostojnost?

rebellin

Eklhaft, ja sa predsa nehádam, nevyvraciam nikoho názory len mi nie sú po chuti také nezmyselné bludy ako píše Trineo. To je skoro ako inkvizícia. Ktokoľvek to vlastne pekne vystihol, súhlasím s ním. Ja proste dám prednosť staršej skúsenej ako sa trápiť s neskúsenou žabkou. Ale každý sme iný. Čo sedí mne, nemusí inému. V pohode. Pekný večer

eklhaft

rebelin

Ty tu cakas na nazor ,ale chces sa len hadat ? Daj radu zo svojho zivota ,alebo napis nieco co doplni nase vedomosti ,,,,,ja sa poducim rad..Pekny den.