Tabletky na chudnutie

Danuska27

Ale su take ktore pomahaju. Ale len tie na lekarsky predpis lebo je neskutocne vela falosnych stranok s tabletkami na chudnutie po ktorych este aj priberiete dalsie kila. Ja sama som si svojim katastrofalnym zivotnym stylom a depresiami uhnala nadvahu okolo 25kil. kil som sa sama nijako nevedela zbavit a vzdy to skoncilo tym ze som sa na vecer prejedla vsetkeho co som doma nasla . Ked som na preventivke vazila 83 kil pri vyske 164cm bola som totalne zhrozena kam som to dopracovala.. Lekarka mi vtedy predpisala dietu a tabletky adipex . A odvtedy sa drzim na vahe 56-57. Nejde len o to pomoct si tabletkami aj ked sa priznavam ja by som to vtedy nezvladla sama bez jej pomoci ale najst si dlhodoby uceleny sposob stravovania sa. Takze kto ma fakt nadvahu nech si hlavne nekupuje hluposti z netu radsej naozaj zajst lekarke alebo endokrinologicke pretoze nadbytocne kila suvisia aj s hormonami stitnou zlazou. Drzim palce !

patulik99

Ja fakt nechápem prečo tu tolko ludi píše že je to hlupost? Akokeby ste všetci vyskúšali už všetky tabletky na svete a ani jeden vám nezaúčinkoval. Mnoho obeznych ludi si za to mozu sami lebo nedbaju o zivotospravu. Ja som pribrala pocas tehotenstva a po porode asi 15 kil a isla som sa zblazniť!! A ked hovorim ze zblaznit tak zblaznit lebo som mala vzdy peknu priemernu postavu. Nikdy by som nepovedala ze jedno tehotenstvo dokaze tak zamavat s organizmom. Stravu som dorzovala, mala som aj pravidelny pohyb ale kila sa ma stale držali. Problem nebol tam ale v hormonoch. Hladinu hormonov som mala rozgajdanu ako stare topanky. Ja som našla na -odkaz odstránený- redux. Presvedcili ma az recenzie ludi ktorí ho vyskusali a sama som si povedala ze uz takto nechcem zit. Človek sa snazi a stale nic. Tak som ho vyskusala a za mesiac, ludia za mesiac som schudla 8 kil!!!! Bolo to v tých hormonoch a vitaminy a aminokyseliny v týchto tabletkach mi pomohli ich dať opať do rovnovahy! :-)) Neskor som ich prestala uživat lebo uz som ich nepotrebovala. Takze keby sa mi podarilo aj druhe dietatko, viem čo mi pomoze! :-)

jolka9641

samotné zázračné tabletky na chudnutie bez zmeny životosprávy nezaberajú tak ako reklamujú...jediné ktoré môžu zaberať sú tie na urýchlenie spaľovnia ale tiež môžu urýchliť len procesy ktoré v tele podporíš sama napríklad lipoxal je v tomto asi zázrak s ním sa dá po pridaní pohybu a úprave stravy zhodiť aj 8-9 kíl za 3 mesiace a to je paráda :))

Alexa291

Predám tabletky na chudnutie Alli /80ks/. Záruka do 02/2012. Cena 35, 00Eur s poštovným. Pôvodná cena 45, 00 Eur. Návod na použitie a originál puzdro. Ak má niekto seriozny záujem tak píšte na andreacz@atlas.sk. Ďakujem

Matka698

ja som schudla s alli 10 kg a po cely cas som bola velmi spokojna :) ako hovori maria, treba davat pozor na stravu a hybat sa a uvidite, pojde to dolu :)

maria36

Ja som tiež vyskúšala tabletky na chudnutie (alli) a aj som pekne schudla, ale musela som si upraviť jedálniček a každý druhý deň som chodila cvičiť. Myslím, že bez toho to nejde.