Nezarastám na tvári

Príspevok v téme: Nezarastám na tvári
Martin1987sf

Dobrý deň, mám 23 rokov a nezarastám poriadne na tvári. Mám len zopár chĺpkov pod nosom a pod bradou. Na iných miestach mám ochlpenie normálne. Myslím intímne partie. Mám chlpy aj na rukách, na bruchu, čiastočne aj na hrudi. Nohy mám až prehnane chlpaté. Ale na tvári stále nič. Muži v našej rodine zarastajú normálne. Poraďte mi prosím, čo by som mal s tým urobiť. Ďakujem.

Ed

ja mam ten isty problem, tu vobec nejde o to ze to je vyhoda ze sa nemusis hoilt..ale chcel by som sa citit konecne ako chlap a sopliaci co su o dost mladsi su pekne zarasteny a ja taky holobriadok :(

Ontário

Z toho si nič nerob. Ja mám 21 rokov, nohy zarastené normál, ale fúzov na tvári tiež nemám moc. Len pod nosom a na brade trochu. Po bokoch a na krku vôbec. Buďme len radi, chcelo by sa Ti holiť každé 3 dni? Mne nie.

viktor568658

mno ja mam 18 a zarastam uz dost, ale radsej by som bol keby som nezarastal ma to len skriabe, furt to holit, ale vies co skus ak chces zarastat skus sa castejsie na tvari holit aj ked tam mas len tych par chlpov zevraj to pomaha.