Milenecký vzťah a darčeky

Príspevok v téme: Milenecký vzťah a darčeky
alussska

Opýtam sa rovno. Všetky ženy, ktoré ste milenkou nejakého muža, býva u neho samozrejmosťou, že Vás občas obdaruje malou pozornosťou, len tak napr. zaplatí dobrú večeru, pozve Vás do divadla, obdaruje niečim sladkým aj keď nemáte sviatok, alebo dokonca hodnotnejšie dary, čiže zlatá retiazka, rôzne šperky a pod. ?
Alebo je to tak, že ste len vzájomne jeden druhému milencami, ale nedávate si žiadne dary? Pýtam sa na čiste len na milenecký vzťah. Ďakujem za odpovede.

yota

hmmm, mnohokrát pri mileneckom vzťahu stačia dotyky plné nehy a bozky plné vášne.... prečo sa aj do mileneckého vzťahu musí tlačiť materializmus :D

Deee

Myslim si, ze je celkom prirodzene ak zena milenka dostava darceky, sem tam vecera, kino, nejake drobnosti, ktore ju potesia, ale nepletme si to so zlatokopkami, milenky dostavaju darceky za bezstarostny sex, ich ulohou je byt mila, vzdy pripravena a ochotna vypocut, avsak zlatokopky goldiggerky su zeny, ktore lovia bohatych muzov s cielom vydat sa a nasledne z toho cely zivot profitovat, milenky su casto zeny nestasne kedze aj potajomky lubia no vedia, ze by nemali, zlatokopky sa tvaria, ze lubia aj ked nelubia len sa prizivuju

AdamKrt

mirka2222: no potes. Nasla sa dvojica podvonikov, co maju teraz vztah. Tiez zalozeny na podvode, ked uz sa podvodom zacalo ? ;-)

eklhaft

A myslis , ze keby si bola jeho partnerkou ,daval by Ti stale darceky ? Asi ani nie. Ale za darceky to s nim robis ,,, nieco mi to pripomina ,,,ale ja som nic nepovedal.

ta3

mne milenecky vztah nehrozi, o holy sex nemam ziadny zaujem a v tom normalnom vztahu byvam obdarovavana a aj sama rada obdarovavam

mirka2222

Ja, keď som mala čisto len milenecký vzťah(momentálne je to už môj priateľ a som veľmi šťastná), dával mi nejaké maličkosti, niekedy aj niečo trošku drahšie. Fungovali sme skoro ako pár až nato, že každý sme mali v tej dobe ešte iných partnerov. Ja som jemu taktiež dala darčeky nejaké.

alussska

trineo, ja nič viac nepotrebujem (osobne nemám milenecký vzťah :o) ), naozaj som len chcela vedieť, ako to funguje v takýchto vzťahoch a či tam ide vždy prevažne len o sex, alebo či sa milenci aj obdarúvajú nejak "inak". Viem, väčšinou sa píše o zlatokopkách, ale možno to niekde funguje spôsbom, keď muž svojej milenke neplatí za sex, aj ak je to mladá a atraktívna baba. Alebo také niečo nehrozí? Asi ťažko, že? :o)