Nemám šťastie na mužov, na priateľov a na nikoho

Príspevok v téme: Nemám šťastie na mužov, na priateľov a na nikoho
ShaulaThalit

Ahojte, prichádzam s problémov, ktorý si v poslednej dobe uvedomuje fakt dosť hmatateľne a začína ma existenciálne obmedzovať.
Môj problém spočíva v smole. Vo veľkej smole na ľudí, zvlášť na mužov. Nemám veľa priateľov, pretože som špecifický typ, to by som predýchala, avšak mám nenormálnu smolu na mužov. Spoznávam mužov veľmi rôznych, ale vždy sa radia do kategórie so záväzkami, ďalší sú tí, čo sa chcú len zabaviť a ďalšia kategória mužov je tá, ktorí sú neschopní. Nikdy, ale nikdy som nespoznala muža, ktorý by bol slobodný, inteligentne na tom podobne ako ja - čiže na rovnakej vlnovej dĺžke alebo so záujmom sa venovať aj spoznávaniu mojej osobnostnej stránky. Už ma nebaví tá večná samota... býva mi smutno, nechcem si to však pripúšťať...
Je tu niekto, kto by mi vedel poradiť, resp. povedať aj vlastné skúsenosti zo života, ako sa cez túto abstrakciu životnej cesty preniesť a mať nadhľad? Thanx!

alcyon

Ako tu uz ktosi podotkol. Pre vztah je dobre, ked su opacne povahy. Ziadna vlnova dlzka. Niekto je dominantny, partner submisivny.Podvedome si aj partnerov hladame takto+ pracuju feromony. Casom si vytvoria spolocne zaujmy,priatelov a tak.Na druhej strane,ak je clovek dlho sam, tazko sa prisposobuje tomu druhemu.

M74

Poznal som jednu, bola pekná, inteligetná a vzdelaná. A tiež si nevedela nikoho nájsť, nikto nebol dosť dobrý, aj jej požiadavky boli vysoké a tak bola stále sama. A potom sa náhodou zoznámila s jedným, čo bol jej presný opak. Nevzdelaný, úplný hňup a kretén. Rodina a priatelia s ňou kvôli nemu prerušili styky. Daj pozor aby si nedopadla podobne :-)

milli11

Je to take pekne, ze? U nikoho sa mi to este takto nestalo.
Ak sa nebudem ozyvat, znamena to, ze som isla spat.
Alebo som rovno zaspala za pocitacom. GN, lost, aj vy ostatni. Vdaka za odpoved.

milli11

Ziadost prijal. :)))
Ale co na tom je zaujimave. Poslala som mu ziadost o priatelstvo. Potom som nieco robila a az na dalsi den vecer som sa bola narychlo pozriet, ci to prijal. Este nic, nebol medzi mojimi priatelmi. V presne tej chvili, ked som klikla na jeho profil, musel prijat ziadost, lebo sa mi otvoril cely jeho profil.
Zeby osud? ;)

milli11

Vdaka za vase odpovede, on je skor tichsi a taky kludas. Preto ma dost vtedy prekvapil, ze sa pri mne tak rozkecal.

lost

A tu ziadost o priatelstvo prijal? (ci ani to?

Ale ta akcia na vikend, hej, je to take neutralne :)

Len snad sa nebude bat takych akcii :)

Tak good luck :)