Zima

veronika215

GINKO - Najstarší liek na svete.
Ginko je však významné predovšetkým pre svoje liečivé účinky. Odborníci ho právom nazývajú aj najstarším liekom. Čínski lekári používali jeho listy a semená na zmiernenie príznakov astmy, kašľa a na choroby pľúc.

Dobré výsledky s jeho užívaním sa dosiahli pri zlepšovaní periférneho krvného obehu a zásobovaní mozgu krvou. Obľuba Ginkga biloby je dodnes bezkonkurenčná. V Japonsku požíva posvätnú úctu a iba nemeckí lekári naň ročne napíšu 5 miliónov receptov. Vďaka množstvu účinných zlúčenín vo vejárovitých listoch je silným antioxidantom.

Je dokázané, že ginko stimuluje funkcie mozgu a zlepšuje pamäť. Je vynikajúcim prostriedkom proti migréne, pomáha prekonať pocity úzkosti a depresie. Používa sa aj pri problémoch pečene a ľadvín. Normalizuje krvný tlak - podľa potreby ho znižuje alebo zvyšuje.
Tým, že zlepšuje krvný obeh, zvyšuje výkonnosť organizmu. V starobe upravuje zníženú kvalitu zraku a sluchu a pomáha tiež skorému hojeniu rán.
Je zaujímavým zistením, že zlepšuje zásobovanie penisu krvou, čím pomáha dosiahnuť erekciu aj mužom s poruchami potencie.

Pre zakúpenie prejdite na stránku- -odkaz odstránený-
objednaný tovar vám príde na dobierku do 3-5.dní

Ak chcete mať účinky ginka čo najlepšie, doporučuje sa kombinovať