stále chorá

Príspevok v téme: stále chorá
domynyka09

ahojte...ja už neviem čo mam robiť, tak som sa obratila na tuto poradnu..možno mi poradíte lepšie ako doktory...moj problem je v tom, že minulý rok som bola pravidelne každý mesiac chorá..anginy chrípky prechladnutia.. nonstop ma liečili antibiotikami..vždy som ich poctivo dobrala..a kedže som volejbalistka a chodím na športové gymnazium kde su treningy nutné pomaly som zacala trenovat..necitila som sa dobre..stále slaba...nakoniec mi diagnostikovali monoukleozu..to bol december..celu zimu som peležala a vo februari mi vybrali mandle..mala som ich v hroznom stave a vraj oni sposobovali moje ochorenia..prešiel rok...bol konečne fajn bez chorob..len pardnove mensie nachladnutie...a znova som ochorela..najprv teploty..39.5 som mala tri dni... brala som antibiotika..10 dní..zinnat..vratila som sa do školy a za týžden sa mi choroba vratila..teraz som doma.. dobrala som fromilid 500 ale stále sa necitim dobre..stále som slabá :( už to trvá mesiac..teraz zacal 5 týžden.. vôbec netrenujem :( neviem co mam robiť..som z toho už strasne zuufalaa :( bojím sa co len vyjst z domu, bojím sa ist do školy a zacat trenovat že sa mi to zas vrati..a predpisu mi dalsie lieky ktoremi nič nepomožu :( prosííím pomožte mi niako..
budem vdačná za akukolvek radu..
dakujeeem

Maťaq

Dominika, ja som mala tiež obdobie, keď sa na mňa stále lepili nejaké choroby. Hlavne aby si nebola z toho deprimovaná.Lebo viem čo to je lietať od lekára k lekárovi. Skús na posilnenie imunity Wobenzym. Mne osobne veľmi pomohol.

veronika215

Zdravotní přínos užívání probiotik
· Posílení imunitního systému
· Ustavení nebo obnovení zdravé střevní mikroflóry, která mohla být narušena užíváním antibiotik, hormonů či nevhodnou kyselinotvornou stravou s převahou jednoduchých cukrů a chemických látek.
· Zvýšení odolnosti střeva proti choroboplodným mikroorganismům vyvolávajícím průjmy.
· Zlepšení trávení, mírní nadýmání a zácpu, normalizují konzistenci stolice
· Redukce hnilobných procesů např. při trávení tučných druhů mas
· Snížení hladiny celkového a škodlivého LDL cholesterolu.
· Snižení rizika žaludečních vředů, ale také rakoviny střev, případně zánětlivých střevních nemocí
· Zmírnění nesnášenlivosti vůči mléčnému cukru laktóze u osob postižených mléčnou intolerancí.
· Zvýšené vstřebávání vápníku.
· 1.tabletka=2500l Aktimelu
· Pre zakúpenie prejdite na stránku -odkaz odstránený-
objednaný tovar vám príde na dobierku do 3-5.dní

komovaa

Imunita vzniká v črevách odporúčam Vám detoxikovať organizmus a doplniť chýbajúcu výživu. To znamená všetky vytamíny a minerálne látky. Viete, že aj kvalitné bielkoviny posilňujú imunitu?
www.optimálna-vyziva.meu.zoznam.sk

helene

pravdepodobne máš zníženú imunitu - na to sú dobré kúpele v Hippokratine - aspoň mne zabrali - predvlani som mala angínu asi 3x, chrípku, resp. silné prechladnutie, častý herpes - vlani po nasadeni Hippokratinu som ani nekýchla - kúpam sa asi 2x do týždňa,len keď som cítili, ža na mňa niečo lezie, tak častejšie a na zlepšenie imunity to fakt funguje.

Ewka12

skus vyhladat ineho doktora,ako toho co navstevujes,existuju aj homeopatika,aj liecitelia,bylinky.velku ulohu ma aj psychika,nemas nejake problemy co ta trapia a z toho vzdy ochories?ja napr ked mam problemy a trapim sa,vzdy dostanem zapal mocoveho mechura alebo gynekologicky zapal. som citliva na tieto organy,a ty si mozno na dychacie a prejavuje sa ti to tak.

StanleyH

Domy, pocuj. nikdy neber na chripku antibiotika. 1. tie niesu na virus co chripka je, na anginu by ti mohli pomoct. nakolko si ich brala a nepotrebovala si tak sa virusy stali odolne voci nim a preto ti nezaberaju a dalsie ine predpisovane ti len podkopavaju imunitu. Na tvoj chronicky pripad by som odporucil Fukoidan, je to o celkovom posilneni imunity. Produkt sa vola UMI a v tomto produkte fukoidan naozaj ucinkuje, nedaj sa zmiast nejakymi susenymi praskovymi formami ktore sa ti nenaviazu do organizmu. V tvojom pripade by som urcite zvysil davku. Na druhej strane ked si sportovkyna, tak sa ti tvori vela volnych radikalov ,ktore tiez treba premoct a su tiez zodpovedne za choroby. Urcite treba investovat do zdravia. Ak chces vediet viac ako ziskat spominane produkty tak mi napis, lebo nesu volnepredajne ale len cez net. Takisto synteticke vitaminy ktore su lacne v lekarni su zbytocne lebo sa nuluju s prirodnymi vitaminmi v ovoci a zelenine. Ucinok je zaruceny, krasne je to videt na viruse herpesu, ktory fukoidan dokaze znicit za den, co masticky nedokazu

majka_21

Dominika, a bola si na alergologickom vysetreni? Mozno mas oslabenu imunitu a trebalo by to riesit aj tymto sposobom. Tie caste ochorenia su mi velmi zname. Dokonca ja som mala asi pred 2 alebo 3 rokmi take obdobie, ze som brala za 3 mesiace asi 7-8 antibiotik (niektore boli 3-dnove, ine mi doktorka vysadila, lebo mi nezaberali a tak...). No a pred rokom som si dala vybrat mandle (ktore podla slov krcnej lekarky neplnili uz vobec svoju funkciu a boli v dezolatnom stave) a pomohlo to trosku. Aj ked za tuto zimu som uz prekonala 4. infekt, co sa nepozdava mojej obvodnej lekarke, ale ja za to nemozem. Nie som rada, ked mam brat antibiotika (predsa len, je to chemia a poskodzuje pecen, aj ked pomahaju pri chorobe). Teraz som sice bola mesiac takmer v kuse chora a vybrala som 3 antibiotika (dokonca lezala v nemocnici, kde mi tiekli jedne antibiotika do zily a ked mi ich nedavali v infuzii, tak som vybrala v tabletkach). Ale musim poklopkat, ze uz mi je dobre. Ja by som ti odporucala to vysetrenie u alergologicky, ak si tam este nebola. Mozno si alergicka a ked ide teraz jar, tak to moze byt pre alergikov dost zle obdobie (sama som astmaticka a viem, o com hovorim). Drzim palce, aby si uz bola v pohode :o)