Nemam rok menstruaciu

zofka

Zdravim, ja uz vyse roka nemam menzes, a je to od kedy som schudla a ma to vplyv na to..kvoli hormonom, ale po pribrati sa ma obnovit.

neva

k tým injekciám - mám vlastné skúsenosti, iné mi nikdy nepomohlo, len táto kombinácia. Po 20-tich rokoch to isté pomohlo mojej dcére, ked jej "obyčajná vyvolávačka" nezabrala.
Wild yam je prírodný doplnok a nezabudni k nemu včeliu materskú kašičku. To si môžeš zaobstarať aj keď si v zahraničí.
Tak isto aj čaj - ak tam nedostaneš popradský ženský, tak si kúp bylinu myší chvost. S čajom z myšieho chvosta mám tiež dobré skúsenosti.

petra333

zdravie a neva,dakujem vam velmi pekne ze ste zareagovali na moj prispevok,,a poradili.
Schudla som to za 4 mesiace..15 kg,potom som sa uz stravovala pol roka normalne a nic sa nezmenilo.
Ja som bola u lekara v septembri dal mi injekciu a nic ,este mi dal jednu aby som si ju dala pichnut ak do mesiaca nic,tak som si ju dala ale nezabrala mi,Ja som bohuzial nebola od vtedy na slovensku,Teraz musim pockat este 2 mesiace,,,uvidim co mi povie,,,
Aj ked mam strach ake budu nasledky..
ako viete presny nazov tej injekcie?mate s tym skusenosti?
A ten wild yam to su ako take vitaminy ze?
myslite si ze by mohlo toto vynechanie,,narusit ze by som nemohla mat v buducnu deti,,??
dakujem ak zareagujete,

zdravie14

Petra presne tak,ako pise Neva. Kombinacia
wild yamu a kvalitnej vcelej kasicky robi divy. Vceliu matersku kasicku po dvoch mesiacoch vystriedaj vcelim pelom . Je velmi dobre ak budes este okrem toho pit
aspon 1 x denne Popradsky - zensky caj.

neva

Petra - neviem či to chces tu rozoberať, ale ak pôjdeš ku gynekolovi, tak si daj pichnúť kombinovanú injekciu agolutin+agofolin, bežne ako vyvolávačka sa podáva len agolutin. Ďalej by som Ti doporučila užívať wild yam + včeliu materskú kašičku. Si mladá, daj si to do poriadku. Neviem ako rýchlo si schudla, no tvoja váha by nemala mať na svedomí také dlhé vynechanie menzesu.