Bolest v podbrusku

toviemja

Dobrý deň, už zhruba mesiac ma nepravidelne pichá sem tam cez deň v podbrušku na pravej strane. najprv to bolo asi týždeň a pol pred očakávanou menštruáciou, tak som si myslela, že to je tým, keďže mi zvykne bývať zle už pred menzesom... ale nie takou pichavou bolesťou. potom som to pichanie pripisovala menštruácii ktorú som dostala o deň neskôr ako som mala (bola však slabšia, aj keď bolesti brutálne). Myslela som si, že tá bolesť po menštruácii prejde, ale neprešla, stále ma popicháva na tej pravej strane.... je to len sem tam počas dňa, alebo pod tlakom keď napnem svaly na bruchu... odkedy mám tie pichavé bolesti, mám aj výtok zvýšený, raz bol priesvitný s troškou žlto-zeleného výtoku, potom mierne do hneda, ale zasa väčšinou priesvitný.... antikoncepciu neberiem a pohlavný styk som mala naposledy asi pred dvomi mesiacmi. Čo to môže byť??? a mám 23 rokov, ďakujem za radu.

Weva

Ja mam podobny problem - ale skor po tom co sa spolu s priatelom milujeme. Sme v 7tt, snazi sa byt jemny a ja si samotny sex i vychutnavam, ale castejsie sa mi stalo, ze som sa potom par hodin neskor v noci zobudila a bolelo ma podbrusko, akoby bolo rozdrazdene od toho vsetkeho. Necitila som sa v pohode ale ani to nebolo extremne bolestive.

Ake mate skusenosti?
Na co davat pozor? Stalo sa vam ze ste po styku jemne krvacali a podobne?
Poradte prosim, nech to viem pustit z hlavy a uzivat si toto skvele obdobie... Dik!

kraaska

Ahoj,ak su tie bolesti znesitelne,tak to je v pohode,roztahuje sa ti maternica,aj ja som to mala pri prvom tehu na zaciatku :)

kraaska

Ahoj,ak su tie bolesti znesitelne,tak to je v pohode,roztahuje sa ti maternica,aj ja som to mala pri prvom tehu na zaciatku :)