Musli

tartrlala

Banan s musli na veceru je pri chudnuti zla volba. Banan obsahuje vysoke mnozstvo sacharidov, ktorych prebytok v tele sa prejavuje v priberani. Kulturisti si banan zvyknu davat tesne po treningu na doplnenie energie... Takato kombinacia je dobra na ranajky, ale aj to skor ovsene vlocky ako musli.

Mirka83

Musli sa odporúča na raňajky, na večeru skôr zeleninový šalát. Musli ti dodá dosť energie a je to sladké...Ak chceš chudnúť tak na večeru je najlešia zelenina, ja to tak tiež robím.

vmi

Baby ja som objavila vymyslimusli.sk
Namiesate si musli podla svojich oblubenych surovin. Su vyborne, mozem len doporucit.
Nielen zdrave, ale aj chutne a este je pri miesani zabava. Dajte vediet, ci ste ochutnali. :)

katariinka

boze ludia...ovocie je najprirodzenejsia potrava pre cloveka a najlahsie stravitelna...jednoduchy cukor v ovoci sa neuklada v tele v podobe tuku...preto ho mozeme jest po cely den...mi nechcite povedat ze je lepsie zjest vecer nejake kuracie maso, ktore budem citit v zaludku este 4-5 hodin ako ovocie ktore mi vytravi za 20 minut ...sak to maso neznesitelne vecer zatazi nas organizmus...vseobecne bielkoviny zahlienuju, zakyseluju a zamoruju telo toxinmi vratane kyseliny mocovej...su povodcami mnohych ochoreni preto by ho clovek mal obmedzit ..
a v sucasnej dobe, co moja strava obsahuje 50 percent ovocia sa citim vyborne a este nikdy som sa necitila lepsie ani po zdravotnej stranke...

a tiez som schudla tak ze som vecer jedla vydatne mnozstvo ovocia

ria263

Určite to správne nie je. Aj keď ja to niekedy ta robím ked ma pochytí vlčí hlad. Ale nepotrebujem schudnut. A ovocie by a večer nemalo konzumovať (pri diete).

viera60

Ovocie sa odporúča medzi raňajkami a obedom, a medzi obedom a večerou jogur s medom a mletými orechami.
Ovocie sú cukry, ktoré sa ukladajú rovno do tukov. Preto ich treba konzumovať doobedu.
Mňa oslovila knižka od Antónii Mačingovej "Schudnite raz a navždy".

smajliQa

necitala som prispevky predo mnou, ale toto je sakra chyba co robis. milion sacharidov... musli ked tak na ranajky, a banan o tom uz ani nehovorim,,, kopa sacharidov.. najhorsie ovocie ktore moze byt na veceru.... zmen to.. urcite.. ak sa potrebujes vecer najest.. zvol radsej kuracie masko.... aj keby to malo byt o deviatej vecer, stale je to lepsie ako o siedmej musli s bananom...